Ahojte chcem sa opytat mame niektora skusenost konkretne s programom M na 3 tyzdne ? Chcem len vediet ci je ozaj mozne schudnut tych 6kg za 3 tyzdne.Aby som nahodou nevyhodila zbytocne peniaze.
Dakujem
Ja som schudla 3kg za 14 dní,ale to som mala upravenú stravu na mieru.Človek sa na tom naučí,ako si pripraviť jedlo a nenabrať váhu späť.A keď som venčila svojho psíka,tak sme si aj zahŕňali,tak ja by som na tvojom mieste volila skôr túto alternatívu
Ak by mal niekto záujem, mám Prodietix Z1, je z neho minuté 3 ks. Pôvodná cena bola 110 €, dám to za menej.Nemôžem to užívať, lebo mi zistili zvýšený cukor a Dr. mi to zakázala.
@rusalkablack mozte mi prosim poslat spravu s blizsim info. Co to obsahujeDakujem
@lila8686 poslala som správu
@rusalkablack predané? I ja mam záujem 😇
@henika001 sorry, az teraz som to zbadala, nie je predane, kocka sa mi neozvala
Ahojte, diétu na 3 týždne mám voľnú, ak máte záujem , napíšte mi.
@rusalkablack dobrý deň.mozem poprosiť bližšie info?kľudne aj do správy.dakujem
@rusalkablack aj ja si prosím info ak je ešte volne
Ahojte, nepredavate niekto prodietix, ak ano ozvite sa mi, dakujeeem. MIMA
@rusalkablack Ahoj,mala by som zaujem,ak je este aktualne,pisala som spravu
@majka1980192 Ahoj, už je to predané
@mimamima11 skus schudnúť prírodnou cestou 🌷 tieto razantne diéty ta môžu o pár rokov dostan niekde inde ... určite si krásna žena 🌷
@majka1980192 Predám pr.balíčky:
-stracciatella krém 2x
-marhuľový krém
-capuccino krém 2x
-karamelovy krém 3x
-bananový krém 2x
-prot.nápoj lesné ovocie 3x
-prot.nápoj pomaranč
-teplý nápoj biela čokoláda 3x
-smothie malina-banán 2x
-paprikové krutóny 3x
-špargľová omeleta 2x
-stredozemná omeleta
-brokolicová polievka
Cena 43 eur
@kristina28 ak by bolo este volne ja by som tie kremy zobrala ak by ste ich este mali.Dakujem
@janka0101 je zo ešte aktuálne? 😊
@lenkazajka ano aktualne 🙂
Ak by ste mali napredaj sacky rada kupim.Dakujem
@livika09054 zdravim mate to este napredaj ?
Kamarátka bola na Prodietixe a áno, skutočne schudla. Avšak po ukončení programu klasika - nedávala už tak pozor na stravu a pribrala pár kíl naspäť