Ahojte, máte niekto skúsenosti s cvičebným programom Bubble Butt? Zaujíma ma či sa oplatí ísť do toho keďže času pri dvoch malých deťoch je málo, ako často sa cvičí a ako veľmi je pri tom dôležitá strava. Ďakujem!
@c_est_la_vie dobry den na som si teraz zakupila program tak zacinam cvicit... pozorujete dalej vysledky?
@vittekovaveva dlhodobo ma to nebavilo a presla som na fitshaker. Je to stale o tom istom. A potom som otehotnela. Na fitshaker som videla skor zmenu
@c_est_la_vie fakt? Keďže sme v karanténe a cvičenie zrušené, pozerám po tom bubblebutt.sk, jasmina to odporúčala... Ale dám si poradiť, asi to teda nebude bohviečo?
@chovancova27 no stale tie iste cviky, za mna otrava dlhodobo. Ale zasa som si zamakala ( mala som i svalovicu a to som celkom vytrenovana, niektore cvicka boli tak intenzivne, ze sa mi i vracat chcelo).
No a potom som objavila fitshaker.sk a ich vyzvy a to je super. Zaplatis tusim 8 e mesacne a mas pristup k xyz specialnych videi na cvicenie- najlepsie mne vyhovovali vyzvy ( prestriedane HIT treningy s formovacimi cviceniami, jogou a pilatesom). Cvicenia boli na 30 min denne, ale kludne som cvicila i 2 denne 😀. Za 2 tyzdne som z pasu schudla 3 cm ( pri bubblebutt nic) a to som konfekcne Sko, cize ja z malocoho uz chudnem). Potom som otehotnela, ale po 1. Trimestri s nimi planujem gravidjogu.
Takze za mna fitshaker 🙂
za mna super, Bubblebutt odporučam
Baby viete mi niektorá preposlať Bubblebutt cvičebný program, ak ho už nepoužívate? Na cene sa dohodneme. Info posielajte do správy, dík
@zanita22 ahoj mas este zaujem o plan cvicenia bubblebut? Vsimla som si ze si ho par mesiacov dozadu zháňal a 🙂
@24barbara24 ja by som mala záujem 😊
@lennkahr pisala som spravu ;)
@24barbara24
@lennkahr
@zanita22
Viete prosím posunúť ?
@miska957 pisala som správu
Zdravím mala by som záujem o plán vie mi ho niekto prosím posunúť?dakujem 🙂)
@timea234 napis mi súkromnú správu ☺️
Ja som aj zabudla, ze ho mam😅 kupila som ho ked boli zatvorene fitka a teraz oddychuje niekde v mailoch🤣🤣🤣
Ahojte, 🙂 mala by som záujem o plán ak ho ešte niekto má. Na cene sa viem dohodnúť. 😊 ďakujem
@sarka__ píšem ss
@24barbara24 ahoj, máš ešte ten program? Mala by som záujem
@lucka_luc pisem ss
Ahojte, viete niekto posunúť plán? Na cene sa dohodneme. Ďakujem 🤗
@lenushqa92 píšem ss
@lenushqa92 píšem ss 🙂
@moonlighting cvici sa polhodinku, pondelok, streda,piatok. Okrem toho sa odporuca 3x tyzdenne kardio. Co sa tyka cvicenia- bola som v tom, ze ja uz svalovicu mat nemozem ( a mala som). Ja cvicim 5 tyzdnov, vahovo ziaden rozdiel. Na zadku, paziach uz vidno zmeny- zadok pevnejsi, gulatsi, vyssi, paze svalnatejsie. Na bruchu sa mi crta abb crack. Treba ale povedat ze ja som mala sportovu postavu aj pred tym