Máte skúsenosti s Choco Lite?

27. jan 2020

Ženy prosím vás mate skúsenosti s Choco Lite na chudnutie dakujem

limetka69
27. jan 2020

Vsade, vsade vsade sama nedoveryhodna stranka a zneuzitie identit, urcite by som do toho nesla.

veronice
27. jan 2020

Och prosim nie... Uz len to ze vyblasuje ze schudla 30kg za mesiac je pofiderne... Zdrave chudnutie z takej vahy je max 1kg za tyzden, nie za den 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ak si nechces ublizit tak ruky prec od tohto... Ja som schudla z 86 na 61kg ale za pol roka... Iba stravou lebo cvicit zo zdravotnycj dovodov nemozem a nebrala som ziadne pripravky na podporu chudnutia.

autor
27. jan 2020

@veronice môžem sa spýtať aké cviky ste cvičili, keď ste tak pekne schudli

77kacena
27. jan 2020

ak chcete zdravo schudnúť nepôjde to rapídne dole pár kilo za mesiac a treba vytrvalosť ak chcete pošlem vám par rád

limetka69
27. jan 2020

ved pise, ze chudla stravou bez cvicenia 🙂 a mna by tiez zaujimalo akou ? 🙂
@veronice

autor
27. jan 2020

@77kacena bola by som veľmi rada

saf1
27. jan 2020

tiež rád pomôžem skúsenosťami, ale rozhodne nechoďte do žiadnych pofidérnych článkoch o nápojoch, tabletkách ani o diétach.

autor
27. jan 2020

@saf1 môžem poprosiť nejaké radi

77kacena
27. jan 2020

napište mi spravu

saf1
27. jan 2020

napíšte mi prosím do správy svoj email najlepšie a posunieme sa ďalej.

veronice
27. jan 2020

@saf1 Ziadne 🙂 pisala som ze aom necvicila lebo zo zdravotnych dovodov nemozem...

veronice
27. jan 2020

@limetka69 absolvovala som program Metabolic balance a nasledne som si robila 6 tyzdnovy certifikovany kurz zdravej vyzivy (resp vyzivoveho poradcu) ale len tak pre seba. Metabolic ma nakopol a vedomosti z kurzu mi pomahaju udrzat si vahu. Clovek ked vidi tie suvislosti takntondost pomoze. Ze nie je dolezite len to CO jes ale aj KEDY a KOLKO 🙂

limetka69
27. jan 2020

@veronice dakujem za odpoved 🙂

saf1
27. jan 2020

@veronice a ja som sa niečo vás pýtal? 🙂

veronice
27. jan 2020

A suhlasim so @saf1 ze ziadne tabletky a koktejly vam schudnut nepomozu. Mozete si viac uskodit ako pomoct. A taktiez ak stretnete "vyzivoveho poradcu" ktory vam da jedalnicek na 1 a4 pripadne na pol strany (jedneho takeho trenera som si jeden cas platila 🤦‍♀️) tak aj od takeho ruky prec... Tvorba jedalnicku je jedna komplexna zalezitost do ktorej potrebujete dat nejake vase vstupne udaje a podobne...

veronice
27. jan 2020

@saf1 pardon to malo byt autorke, zle som oznacila 🙂

saf1
27. jan 2020

v pohode, ja neponúkam žiadne jedálničky na mieru ani nič, ale sám som si prešiel všetkými nástrahami obezity a viem čo to obnáša, rovnako viem pomôcť ľuďom v ich začiatkoch, pomôcť im aj neskôr pri samotnom chudnutí a aj po ňom, kedy prichádza najdôležitejšie obdobie. Človek totiž po chudnutí má pocit, že už sa mu nič nemôže stať. Častý omyl a chyba. Autorke preto ponúkam pomoc. A nielen jej ale aj všetkým obéznym ženám a mužom, ktorí ale chcú to zmeniť. Lebo na silu sa nedá s nikým pracovať. Človek musí v hlave byť nastavený, že áno idem do toho a chcem to. A samé to nejde. A hlavne nehľadám tu nič, ani si nerobím žiadnu reklamu. To čo vám ponúkam je jednoducho prehľad odborný o všetkom a samotná možnosť konzultácie o všetkom čo vás pritom stretne je myslím veľmi dôležitá.

veronice
27. jan 2020

@saf1 no presne. Cloveku musi prepnut ze teraz idem do toho naplno. Aj mne sa. To podarilo az ked mi takto preplo :P tiez som mala obezitu takmer celu zivot... A veru najlepsie poradia ludia co obezitu realne mali lebo clovek ktory obezitu nikdy nemal nikdy nepochopi cim vsetkym si clovek pri chudnuti prechadza 👍 malo ludi si uvedomi ze zavislost na jedle je rovnako nebezpecna ako zavislost napr na alkohole...

autor
27. jan 2020

@veronice mohla by som poprosit nejaké radi?

lucinka242
22. mar 2020

@veronice ak sa smiem opýtať 9 konkrétne ste jedla ja B som chcela 10 kíl zhodiť ale tiež nie formou tabletiek

veronice
22. mar 2020

@lucinka242 vyziva je cela veda a vyzivove plany (tie kvalitne) sa vyrabaju na mieru podla telesnych parametrov kazdehoncloveka zvlast. Program metabolic balance co som absolvovala je dokonca vyhotoveny na zaklade krvnych testov. Takze co vyslo mne nemusi fungovat tebe. Odporucam ti pridat sa do fb skupinky mojej kolegynky z kurzu vyzivy - Fitness by Jarka - chudneme zdravona navzdy. Ma tam mnozstvo uzitocnych rad a informacii, vrelo odporucam 🙂
Vseobecne rady:
- vela pit a dopriat si kvalitny spanok
- vyhybat sa sladenym napojom a alkoholu
- vyhybat sa slanym a sladkym pochutinam, vysmazanemu, mastnemu, presolenemu jedlu
- nepouzivat polotovary
- jest pravidelne a pestro - ovocie, zelenina, chude masko, a nebat sa priloh - zemiaky, ryza, kuskus a ostatne nie su nepriatel, aj tie maju miesto na tanieri 🙂
A je toho este kopec, mrk tu fb stranku ;)
-

julia2707
14. jún 2020

A

levocanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
levocanka
5. aug 2020

@levocanka tu máte článok ako klamú ľudí....
https://sk.mall.tv/rozum-v-rure/choco-lite-klam....

janettetenaj
3. feb 2021

Garsin tabletky vyskúšal niekto?

michaela01001
20. feb 2021

@77kacena zdravím mohli by ste mi nejako pomôcť stym ? 🙂

maria45715
26. apr 2021

Tabletky na chudnutie - http://tonzes.com/slimsk.htm ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.

eva64
5. aug 2021

@77kacena zdravim, mohla by som poprosit o nejake rady ohladom schudnutia? Dakujem pekne

suzana7
3. mar 2022

@veronice ak sa môžem pridať, tiež som sa u Jarky zapísala ako sa naučiť robiť jedálniček na mieru. Je to dobra skúsenost