Máte skúsenosti s Acai Verde?

ma_ry
20. jún 2013

Ahojte, kamarát mi ponúkol tabletky Acai Verde.
Vraj zlepšuje trávenie, urýchľuje metabolizmus, a zväčšuje energiu. Mám len obavy z vedľajších účinkov, preto sa pýtam, že či tu máte niekto skúsenosti. 🙂
Za odpovede vopred ďakujem. 🙂

slobyf
20. jún 2013

Prečítal som si príspevky nielen v tejto kategórii, preto si dovolím dať tieto otázky na zamyslenie 1. otázka - Koľko je finančných spoločnosti a ľudia prichádzajú o financie prečo ? 2. otázka - Koľko je spoločnosti čo sa venujú zdravej výžive a pritom koľko je ľudí chorých, prečo ? 3. otázka - Koľko je spoločnosti čo sa zaoberajú chudnutím a pritom koľko je ľudí viac a viac tučných, prečo ?. 4. otázka - Koľko je kozmetických spoločnosti a koľko ľudí má následne kožné problémy, prečo ?“ 5. otázka - Poznáte nejakú spoločnosť, ktorá vo svojej reklame nepoužíva slovo ako : sme najlepšia spoločnosť, sme jednotkou na trhu, máme najkvalitnejšie výrobky, výrobky sú z najkvalitnejších plodov, a iné podobné slová. Nájdite si čas na cca 25 min a preštudujte si stránku http://slobyf.webnode.sk/.

nivi
20. jún 2013

s tabletkami nemam skusenost, mam acai v tej mrazenej forme, jem to ako zmrzlinu, nic ine nepocitujem, zeby to malo nejake ucinky. ale tak mozno nejake vitaminy. na upravu travenia mi pomohla zmena stravy a produkty od Kyani (tiez su aj na energiu)