Máte skúsenosť s tabletkami Extra Slim Fat Burner ?

minnie55
26. apr 2011

Ahojte, maminky ! Včera som si na nete prečítala veľmi pozitívne ohlasy na tieto tabletky. Má niektorá z Vás s nimi skúsenosť ? Naozaj fungujú ? Je mi jasné, že bez úpravy jedálnička a pravidelného pohybu mi žiadne zázračné tabletky nepomôžu, ale možno v kombinácii so zdravým životným štýlom napomôžu účinnejšiemu chudnutiu. Alebo nie ? Ďakujem za všetky odpovede 🙂

mirka414
26. apr 2011

@minnie55 ja som asi tak pred rokom brala lindaxa+% krasne som schudla behom mesiaca aj 5kg tusim za 3mesiace to bolo viac ako 10kg ale po case sa dostavil jojo efekt a uz tie kg mam nazad a dokonca brucho vacsie ako pocas tehotenstva..neodporucam ziadne lieky skor sport ja sa teraz chystam na zumbu a nejaku gymnastiku manzel slubil ze postrazi dcerku kym budem chodit na zumbu tak uvidim ako to pojde a chystam sa aj na zmenu stravy...Tu u nas vo Svajciarsku ponukaju viacere tabletky na chudnutie zrovna som ich naratala 10druhov len v jednej lekarni tak neviem ci su vsetky zazracne ale pre mna uz nie.
moja odpoved tabletky jednoznacne nie!!

taram
20. máj 2011

ja som si ich kupila ,za prvych 5 dni som schudla 4 kila...neviem ci je to tabletkami,alebo tym ze som bola trocha chora a zo vsetkeho jedla sa mi zvihal zaludok....uvidim ako to pojde dalej 🙂

zirafienka
5. dec 2017

Dievčatá, obnovím túto prachom zapadnutú tému🙂 Ktorá máte skúsenosti s týmito tbl., ako ste spokojné a nemajú vedľajšie účinky? Prečítala som si príbalový leták, žiadne nagatíva sa tam neuvádzajú, práve naopak. Zaujímajú ma hlavne skúsenosti s týmto prípravkom Extra Slim Fat Burner. Ďakujem