Je naozaj taký učinný, či je to ďalší podvod, ako obrať ľudí o peniaze?
vyskusane.....uplne vyhodene peniaze.Okrem toho na tu stranku z ktorej sa to aj objednava, sa neda napisat negativna recenzia. Neobjednavat!!
ahoj, ak si prečítaš diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/piperine-forte-na-chudnutie-skusenosti/ tak Ti bude jasné, či to je podvod, Píšu tam reálni ľudia čo to vyskúšali, a len pár novo registrovaných čo to obhajuje za každú cenu- čo je dosť podozrivé.
Ak sa začneš zdravšie stravovať a hýbať nepotrebuješ k tomu čierne korenie...budeš chudnúť kvôli zmenenému životného štýlu. A ked to nezmeníš zbytočne budeš jesť podobné prípravky,
už je to len na Tvojom rozhodnutí...
🙂
u mna piperine forte pomohlo ale zmenil som toho vela cvicit som cvicil uz predtym ale teraz sa aj zdravsie stravujem a strazim si kalorie
tak Ti majoh vlastne ani nie ten piperine forte pomohol, ale skôr to cvičenie a zdravšie stravovanie 😀 , samozrejme, že sú to len vyhodené peniaze
žiadne čierne korenie nedokáže spáliť toľko tuku ako naklamú,
známa sa tiež dala oblbnúť , 6 týždňov ho poctivo brala, aj napriek tomu, že jej bolo po ňom vždy zle a bolel ju žalúdok, neschudla ani kilo, potom je konečne došlo, že stadiaľ cesta nevedie
moja mamina by to chcela vyskusat