Myslite, ze funguju aj ked nebudem cvicit?
a preco by mali fungovat, ked nebudes cvicit? ziadne "zazracne" predrazene gate z teba tuk nespalia. zacni jest normalne, zacni cvicit a nemusis vyhadzovat peniaze za taku kravinu.
Chcela by som vediet cistych nohavic schudnem
Tieto nohavice nosím denno-denne už júna do konca októbra. Manžel chodí často na služobky tak niekedy som v nich aj spávala. Žiaden výsledok za 4 mesiace nosenia. To čo ukazujú v reklame to mokré štíhle brucho je lož. Ja ani pri drastickom cvičení som nemala také vlhké brucho. Kupovala som si nohavice v predajni na Poštovej ul. v Bratislave, predavačka mi odporučila konfekčné číslo "L" aj keď mi bolo dobre "M-ko" Vraj preto, aby mi nepopraskalo, pretože to nepodlieha reklamácii. Moje o číslo väčšie nohavice po 3 týždňoch začali púšťať očká ako na pančuchových nohaviciach. Tvrdia, že nesmrdia. Smrdia od začiatku smrdeli nejakou napustenou chémiou. Nepomohlo ani pranie a používanie aviváže.
Pri zahraničnej služobnej ceste som si kúpila neoprénové nohavice na chudnutie v prepočte za 20,90 EUR. Výsledok sa konečné dostavil, dnes je presne 30 dni a ja som schudla 5 cm v pase a 5 kg na váhe. Dajte si preto pozor a nekupujte nohavice za plnú sumu, na zľavomate je dostať za 22 EUR. Je to zavadzajúca a klamlivá reklama.
Napísala som recenziu na http://www.liveactive.sk/ poslalli mi poďakovanie za hodnotenie, pridali 10% zľavu a čuduj sa svete moju negatívnu recenziu tam nedali. Sú to podvodnici
nemám ale mám skusenost s užasnými nohavicami čo som našla v športovom obchode potíte sa ako kon aj ked necvičíte a ked pridáte cvičenie stači 15minut každý druhý den snád to zvládnete nohavice su suche a vy ste spotená aj v tom spávam nosím pod teplákmi ked sa hrám so psami dajte si heureka vyhladávanie nohavice na chudnutie stoja 25 euro nekupovat hluposti ja mám kratasy ale maju aj dlhe ale tie su už drahé tak smelom do chudnutia 😉
hej, a preto je obezita jeden z najväčších zdravotných problémov ľudstva 😀 😀 😀 lebo netreba cvičiť, ani sa normálne stravovať, stačia nohavice z telešopingu 😀 😀 😀