Ahojte cvicim jem zdravo no potrebujem tomu trosku pomoct. Nemate nejaky overeny spalovac tukov? Dakujem
Ahojte no môj mažel používa toto https://www.amway.sk/product/116667,prirodzeni-... a fak to funguje 🙂
Ja som pred cvičením použivala najprv tekutý carnitine a neskôr som prešla na synefrin tablety, bola som spokojná s obomi ale tie tablety boli asi lepšie 🙂
@katkabalon nejde mi otvorit :(
http://www.fitform.sk/kategoria/spalovace-tuku/...
A po cvičení a miesto večere som si robila toto :http://www.fitform.sk/kategoria/dietne-pripravky/biote... 🙂
Dakujem
Mne sa osvedčil Thermofit od Kompava užívala som podľa návodu obed som mala hocičo len menšiu porciu a odľahčenú večeru najneskôr o 18h a každý deň som behala 🙂
Ahojte, nevenujem sa síce LR ale Amwayu... a ak máte záujem o Amway výrobky, prípadne o rozbehnutie biznisu, píšte mi na 0915 053 234 prípadne na e-mail patress112@gmail.com 🙂 ideálne BA TT alebo TN kraj 🙂 máte samozrejme 90 dní garanciu vrátenia plnej sumy penazí aj na použité výrobky (musí ostať aspon 1/3 balenia nepoužitá, čo je myslím dostačujúce na to aby sa každý presvedčil o kvalite našich produktov 🙂 ), máme produkty špičkovej kvality, od kozmetiky, cez potraviny a športovú výživu až po zdravie a drogériu, vyberie si naozaj každý a vdˇaka garancií vrátenia penazí to máte absolutne bez rizika 🙂
@lienkakrasolienka666 nie vôbec
Ahoj skus si pozriet stranku na instagrame krasna.s.valentus ponukaju kavu dzusy a caj na chudnutie a naozaj funguju.
@silvia062 blbost 😅 nic ako kava caj a dzus na chudnutie nefunguje. Chudnes vdaka KALORICKEMU DEFICITU a takisto Ti ziadna kava ani spalovac nenakopne metabolizmus. Aj tie naj spalovace Ti spalia o 5, max 10 percent viac kcal. Ked pri hodinovom treningu napr spalis 300-400 kcal tak so spalovacom spalic 330-440 kcal a to je zanedbatelny narast, 40 kcal spalis ked rychlejsou chodzou prejdes 200 m 😅 a takisto Ti nic nenastartuje metabolizmus. Jediny ZARUCENY sposob ako nakopnut metabolizmus, je mat viac svalovej hmoty a vtedy Ti telo spaluje kcal ako dive aj ked nic nerobis, ale na to treba cvicit silovy trening a ten za Teba ziadna drbla kava neodmaka 😅 zial ludia hladaju skratky a lahke cesty ale nic take neexistuje. Kamoska podobne sracky furt spamuje az som si jj musel na FB blocknut lebo tito fanatici, to je hrozne daco, iba z vas prachy tahaju
@adulkas cize si neschudla vdaka spalovacu ale vdaka kcal deficitu ako som pisal vyssie 😅😊
@laura145 ahoj, spaľovače nefungujú, je to len marketing na ľudí, ktorí si nechcu budovať disciplínu 🙂 jediné spaľovače čo funguju su efedrin (ten je zakazany) a kofein, ale s ním spáliš možno 50 kcal denne navyše. To vieš spáliť 10 min chôdzou 🙂 ale ak chceš tipy na chudnutie, tak Ti viem poradiť, ja som schudol 18 kg za 4 mesiace. Síce som fakt drel, ale Tebe možno bude stačiť aj 10 kg za túto dobu. A viem Ti v tom poradiť 🙂
@sunnytt skus stravovanie IF 16:8.
@sunnytt nič také ako spaľovač tukov neexistuje 🙏 Viac sa hýbať a zdravo jesť. Výdaj energie musí byť väčší ako príjem energie. Je to jednoduchá Matematika 🙏
Pridam sa, lebo tiez potrebujem trosku pomoct