Máte overené videá a aplikácie na domáce cvičenie?

dominenka
14. máj 2023

Dievčatá, idem si pre radu a skúsenosti. Máte nejaké overené videá, aplikácie atď na domáce cvičenie? Kľudne aj platené. Hlavne s čím ste spokojné, čo vás naštartovalo sa hýbať. Ďakujem za odporúčania

sapetka
15. máj 2023

@dominenka fitshaker

beataxxx
15. máj 2023

Na YouTube je toho plno-growwithjo, bodynow, schellea fowler, tieto sú moje obľúbené, ale stačí že si zadáš workout a vyskočí ti toho milión, ja som závislá na týchto cvičeniach, musím aspoň 5 x do týždňa minimálne po 30 minút, je to super

alabama0011
15. máj 2023

@dominenka ahoj, pozri Heather Robertson cez youtube, ma vela cviceni aj mesacne programy, vsetko zadarmo. Na svojom webe ma aj recepty.

kikavadi
15. máj 2023

Inc dance fit na youtube, alebo tuyet aerobic youtube.

zafir01
15. máj 2023

@dominenka cvičím z fitskakerom od januára.
Porovnať viem s Marošom molnarom. A napr pravidelným cvičením jilian michaels. Plus pred 2 rokmi som trénovala s kondičným trénerom beh.

Po celkovom uvážení, sa mi fitshaker, hoci som nikdy nebola na podobné komerčné výzvy a pod. Zdá najoptimalnejsi.
Obrovska podpora, vzdelávacie videa, ktore sú veľmi dobré spracované aj pre lajka. Jedálničky, zdravé recepty. Nejde o žiadne diéty. A hoci už dom o strave vedela dist, stále sa niečo nové učím. Spoznala som pár kociek, s ktiry mi sa na msg podporujeme už 4 mesiace denno denne..

Napr dnes tu na mňa svieti, že zo soboty mam zameškané neodcvicene video... Keďže víkendy necvicim, lebo mam dist fyzickej práce vonku, plus športy s rodinou, dobieham v týždni..

Minulý rok som si zaplatila členské na 3 mes skúsila plavkovu výzvu, a potom som ostala chorá (kovid)...tak som výzvu nedokončila. Medzitým som skúsila výzvu od Maroša molnara.. Nebol zlý, ale nebolo to ono. Skúšala som videa cez youtube, a to, čo som si pamätala z čias žrebovania s trénerom.. Tam mi chýbala konzistentnost, ktira je veľmi dôležitá.
Opäť som sa vrátila k FS.
Videa sú optimálne dlhé cca 30 min, no vieš si ich vyfiltrovat podka požiadaviek. Ci chceš niečo svižne, či ľahké, či bez skákania, či len sa po naťahovať, alebo dokonca zrelaxovať pred spaním.
Časom si nájdeš svojich obľúbených trénerov. Je ich tam viac, a ja mam tiež svojich už v oku, keď nemám chuť na nič ťažké, nebudem si púšťať olgu bartalsku ani Dianku... Ale pustím si Mateja olejára . Alebo prepnem obtiažnosť, či dám si jogu. A naopak.
Za mňa... Sú to fajn investované peniaze, ktire mi toho veľa priniesli. Ak chceš vedieť iné, kľudne sa pýtaj ☺️

stannkal
15. máj 2023

@dominenka mne sa páči fitness blender, majú toho veľa free, dobre filtrovanie videi a sú super sympatickí