Máte osobného trénera?

25. apr 2023

Ahojte. Máte niekto osobného fitness trénera? Je to popri rodičaku finančne náročné? Koľko vás vyjde tréning a jedálnicek na mesiac? Za úprimne komentáre dakujeeem.

petamich
25. apr 2023

v BA 25€ za trening, ak chces chodit 1x tyzdenne, tak este budiz ale vzhladom na vysku rodicaku stale dost (inak toto je fitko, kde sa cvici iba s trenermi, takze neplatis vstup, inde si treba pripocitat este aj ten - cena ale teda vo vseobecnosti byva tak 20-30€ za trening zalezi)

alesia
25. apr 2023

TN 20e trener a 5e fitko

lope_lope10
25. apr 2023

Ak chces riesit trenera tak hlavne daj pozor na to aby mal aj vzdelanie v oblasti fyzio, nie len daaky mesačný kurz. Ja som na to doplatila čo sa týka chrbtice👏

kornelies
26. apr 2023

@lope_lope10 Suhlasim. Vacsina "trenerov' absolvovala vikendove kurzy, 3-4. V celovom pocte necely ťyzden. Jedalnicky si stahuju z internetu a ludia im platia 20E /hodina. 🙈🙈

adulka07
26. apr 2023

Záleží v ktorom meste bývaš - žijem v malom meste na východe a tréner si pýta 5-7€ za jedno hodinove cvičenie + mesačná permanentka 25-28€ ...ak tréner už vyhral nejakú súťaž tak väčšinou pýta viac...jedálnicek ti vie urobiť iba výživový poradca ,tréneri väčšinou sťahujú z netu..

kiki68
26. apr 2023

Mam a som velmi spokojna. Mam trosku inu cenu, lebo sa roky pozname zo skoly. Cize je to menej ako tu baby pisu. Robi to 10 rokov, ma vzdelanie a teraz dorabala dalsie dva roky na vyzivoveho poradcu. Cize to nebol vikendovy kurz. Dobry trener ma vysledky uplne inej urovne a hlavne vie, co robit, ked ma klient nejake specificke problemy. U mna to bola napr diastaza a intolerancie v diete. Cize musela vela veci nahradit.

kiki68
26. apr 2023

@kornelies za cely cas ( asi 8 rokov vo fitku) som este nemala nejakeho trenera, ktory by nemal 5 rokov vysokej skoly a specializaciu v odbore. Nastastie v ziadnom sporte som nikoho rychlokvaseneho nestretla.

888elizabeth
26. apr 2023

Ceny v BA za trénera sú hrozné. Ja žijem v Prievidzi a tu ma stáli tréningy 10€ a to som bola u jedného z najlepších na Slovensku. Dal ma dokopy aj mentálne... Michal Drienik, ale už trénera nerobí.

panda21
26. apr 2023

Najlepšie investované peniaze. Ja nebanujem ano 1€ ktoré som dala do trénerky a fitka.

nikolina29
Odpoveď bola odstránená
Zobraz