Ma niekto odskusane? 🙂
áno,obidve...je to super a funguje 😉
Len sa pridat a bojovat :D
baby naozaj z drepov je hentaký zadok? lebo ak áno idem nato :D
čo baby robili drepy písali že zadok sa spevnil,ale aj zväčšil
Ved zadok musi mat zenska pekny zaobleny, nie plochy jak anorekticka 🙂 inak tusim sa na to vrhnem bo foto je uzasne inspiracne🙂
radsej vacsi, ale pevny zadok, ako mini, ale ochabnuty a mlandravy 😀
ja som urobila tri serie po sebe a vysledky boli viditelne
ja som zacala a vydržala som 15 😒 dní potom som to vzdala proste som nevladala... ale bolo cítiť aj na zadku aj na nohach malu zmenu
tie brusaky treba urobit naraz, ci za cely den? 😉
síce neschudneš nakoľko toto sú cviky na spevnenie tela, ale funguje to na 100%🙂 Ja som v priebehu 6 mesiacov schudla 17 kg a až toto mi pomohlo postavu po schudnutí konečne vyformovať🙂 určite odporúčam 😉 😉
Ja som začala včera, dúfam že vydržím a spevní sa mi zadok. 🙂
Baby chcem sa opytat, ako vam to slo na zaciatku? Ja som ledva urobila tych 50 brusakov, neviem si predstavit ako spravim zajtra tych 55 ☹
Aj ja som zacala dnesnym dnom. Len tie brusaky sa maju podelit za cely den,alebo naraz. Lebo pochybujem,ze ich urobim potom 150🙂 a ja brusaky nerobim klasicke,ale na ten styl,ruky dozadu,chytim sa radiatora a dviham nohy hore dole a poviem vam,da to zabrat. Tak ako to ich mam robit naraz,alebo si ich podelit na cely den. Asi som mala zacat s 10 😀
No podla mňa žena keď ma veľa tuku na bruchu tak touto výzvou aj schudne (čiže spáli tuk z brucha) a nemala by ho mat po mesiaci ako tehotná ale pekne ploché 😉
245 brusakov? Svata prostota, mam svalovicu len z precitania takeho mnozstva!!!
Som skeptická pri takýchto výzvach...... lebo z drepov mi max nohy narástli a nie zadok :( Tak vravíte, že vám to pomohlo??
ja somkedysi pravidelne robila brusaky a brusko bolo super... toto by som riadne vyskusala...