Máte jedálny lístok od Michala Páleníka?

31. okt 2024

Ma niekto jedálny lístok od Miša Palenika? Ten co ponúka za 49 e

raztovsetkozmizne
31. okt 2024

Určite ti to neodporúčam. Ja sama tu diétu nemám, ale tieto diéty neodporúča na začiatku žiaden tréner. Neviem ako ďaleko si v tvojom fitness pokroku, ale reálne čo ti začiatok stačí, respektíve prvé mesiace ti úplne stačí ak budeš dodržiavať toto pravidlo. Nie väčší príjem kalórií ako výdaj. A zistíš že vlastne môžeš jesť čo aj teraz ale len v menšom množstve. Na druhej strane, čítala som tu novú knihu od Pálenika, nevieš aký máš finančný rozpočet, ale ak by si sa mala stravovať len podľa toho jedálnička, čaká ťa výrazný rozpočet na jedlo. Ak máš peniaze, určite choď do toho. Ale ak aj budeš jesť zdravo, a stále budes mať väčší príjem jedla ako výdaj, aj tak neschudnes.

lucia248
1. nov 2024

No ja som ho mala, nakoniec som si aj tak našla trénerku a išla podľa nej, je to neporovnateľné. Na receptoch od Palenika dlho nevydrzis, popri trénerovi ktorý ti nedá priamo recepty ale vypočíta aký denný príjem by si mala mať môžeš jesť vpodstate všetko, základ je aby strava bola vyvážená čiže správne porcie, dodržiavanie množstva sacharidov, tukov, bielkovín, vlákniny… podľa toho si pripraviš jedlo na celý deň aby ti to sedelo a neprekročiť stanovené kalórie, mne ešte pomohlo popri tom nejesť po šiestej/siedmej a pôjde to aj samé ale teda ideálne k tomu aspoň dva krát do týždňa nejaké kardio ak chceš, že by to išlo rýchlejšie, zároveň naberieš aj kondičku. Ja som tento rok takto schudla za 3 mesiace 10 kíl a naučila som sa správne a vyvážene stravovať, mala som ale teda aj tréningy s trénerkou vo fitku 2 krát do týždňa, chcela som aj nabrať nejaké svalstvo a vyformovať postavu, čo sa za týchto podmienok za tie 3 mesiace aj podarilo. Jediné čo som vyhodila sú chipsy, čokolády a podobne ale kľudne si dám aj pizzu alebo rezeň 😅 ide o to že iba raz za čas. Ak by si mala fungovať na takýchto jedálničkoch alebo niečo nadobro vyhodiť napr. nejesť pečivo a pod., dlho ti to nevydrží, ide len o množstvo.

lubkovaandrejka
1. nov 2024

@raztovsetkozmizne mna by len zaujimalo,ze preco to neodporucaju? Je to dlhodobo neudrzatelne?

raztovsetkozmizne
1. nov 2024

@lubkovaandrejka tu máš vzorový jedálny lístok od trénera. Budeš to finančne a časovo zvládať? Ak áno super a choď do toho.

nikha2809
1. nov 2024

Ja ho mám.Poslala mi ho sesternica, ona ho mala zdarma, pretože pracuje v Tatra banke a on ma s nimi nejaku spoluprácu...je na 1700kcal

nicicka
1. nov 2024

@raztovsetkozmizne co je na tom finanancne náročné? Vždy to vyjde lepšie a zdravšie ako stravovat sa v reštaurácii.

catherinah
1. nov 2024

@raztovsetkozmizne toto je prosím koľko kcal?
Ďakujem

autor
1. nov 2024

@nikha2809 a nedá sa poslať za nejakú finančnú odmenu? Držala si sa podľa neho?

autor
1. nov 2024

@raztovsetkozmizne na mňa je to veľa jedla, to by som za deň nezjedla ani náhodou

nikha2809
1. nov 2024

Kľudne ti ho pošlem, napíš mi ip
nedržala, sú to tam recepty az tak podrobne som to nemala ešte čas študovať, mám ho od minulej soboty.Ja som schudla už vlani pomocou kt ale ešte mi pár kíl treba tak sa chystám vyskusat

autor
1. nov 2024

@nikha2809 super, si veľmi zlata. Ďakujem a píšem ip