Manžel mi nadáva kvôli postave

20. dec 2023

Manžel mi furt nadáva do svíň vraj som prasa a všetko možné som normálna žena ani chudá ani tučná aj dnes mi vravel že jeho kamarát má takú peknú ženu a neváži si to dosť ma to mrzí prišlo mi to tak že mu závidí ženu

koniarova
20. dec 2023

A on je švihák lázeňský? Pošli ho do riti, blba. Keď sa nevie do kože vpratať.

domkakvet
20. dec 2023

No fuj, riadny psychopat.

dzulli1980
20. dec 2023

Ja osobne by som v takomto vzťahu nevedela a nechcela žiť ... keď sme sa spoznali, bola som štíhla ako laň, v tehotenstve som pribrala 30 kg, dlho som zhadzovala ďalších 20 kg, môj muž sa nikdy ku mne takto sprosto nesprával.

lucyluska
20. dec 2023

Furt ti nadáva? Co s tým chceš spraviť? Môžeme nejako pomôcť?

ivik4
20. dec 2023

Jezis to je zebrak 😱
A on bude z tych modelov ze... ?

hanelka1
20. dec 2023

To je blbec no.

marianarem
20. dec 2023

A ty mu na to hovoris co? Ja si viem predstavit, ze by to mojmu muzovi preslo maximalne raz a aj to by museli byt nejake specialne okolnosti a urcite by mu to nepreslo len tak. Opakovane si neviem predstavit, ze by som to znasala.

muchacici
20. dec 2023

To je hovado.... ver mi, máš na lepšieho, čo ťa bude ľúbiť takú aká si, aj keď sa zmeníš, lebo to je normálne. Ja som momentálne po pôrode veeeeľmi vyjedená, ale môj muž mi vraví, že on ma bude ľúbiť aj keby som mala 300 kíl, a tak sa ku mne aj správa, či som tučná, či chudá. Chođ za lepším, toho úbožiaka radšej podaj ďalej, pri ňom budeš stále v strese a trápiť sa..

beronsche
20. dec 2023

Uz druha tema o kretenoch, ktorych si niekto vzal za muzov a potom v manzelstve trpi, za jeden vecer..

Autorka preco si s nim? Preco si sama toto robis??

h2
20. dec 2023

Čo sa to tu dnes zase vyrojilo toľko tém o debiloch? Ženy, kde na toto chodíte?!
On ti nadáva do svíň a ty si smutná, že závidí kamarátovi ženu? Nech ide do ..., keď nie je spokojný. Toto vážne potrebuješ v živote?

martinmmartin
21. dec 2023

svoju osobnu neistotu si riesi zak ze teba "pre istotu" uplne znici aby si bola este vacsia troska ako on nech on nieje triska najvacsia- okamzite z toho vztahu vypadni . Nic ine ti nepimoze iba nehrat jeho hru

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikdenikto
21. dec 2023

On nie spokojný sám so sebou, prepína mu z toho a vybija si to na tebe. Či je nejaký model? Daj nám sem fotku a potom mu môžeš ukázať komentáre 🙈

mirka414
21. dec 2023

Otvor oči a nájdi si niekoho kto na teba bude inak pozerať a vážiť si ta a uvidis že tvojmu ,,prívesku , neskoro dôjde ,že existuju chlapi čo si vedia aj ženy vážiť

nikyball
21. dec 2023

toto je fakt smutne. zeny by si nemali nechavat taketo veci od chlapov, jeden ti tu nadava, vedla tema ako 2 roky nepracuje, dalsi zrglos najradsej by bol, keby deti ani nejedli, dalsi nie je zene schopny kupit darcek, o podvadzani ani nehovoriim. baby nenechavajte si toto. ked si nevazite same seba, ani ti chlapi si vas potom nevazia a takto si dovoluju. otras.

bloger
21. dec 2023

On má tiež takú peknú ženu a neváži si to.

neferneferuaton
21. dec 2023

A preco si stále s nim ked ti to vadi?

lillien123
21. dec 2023

Akože ja neviem .. mňa takéto prispevky strašne vedia nahnevat.. je tu veľa tém o mužoch aj ženách ako si robia zle ... nechápem autorka prečo to sem píšeš.. každý normálny človek ktorý si váži sam seba tak s takého vzťahu odíde...neviem či čakáš že teraz sa všetky stretneme pred tvojim domom a začneme nadávať tvojmu mužovi alebo čo... ak sa máš ty aspoň trochu rada tak ho pošli do p...
A problém je vyriešený

kate9999
21. dec 2023

Prečo to tolerujes?🥺

mamutka
21. dec 2023

No zobrala si si dementa. Jedine ty môžeš od neho odísť, alebo ho vyraziť z bytu. Akože na čo čakáš? Ja nepochopím, ako si ženy môžu brat takýchto úbožiakov a ešte s nimi zostávať. Akože dufas v zmenu či čo? To normálne mu varis, peries, spis s ním a urobíte si Vianoce???

7miriam77
21. dec 2023

Za takéto slová by som mu len povedala, že nech si ide hľadať krajšiu a ja si idem hľadať normálneho. Niektorí chlapi vedia byť fakt hovädá🤮🤮🤮

kp7333
21. dec 2023

a ty mu povedz: ten susedov Palo aky svihak, dobre zaraba, k zene sa pekne sprava, po dovolenkach ju vlaci. nie ako ten uboziak, co s nim zdielam domacnost.