Zienky, davali ste si niekto robit jedalnicek a plan cvicenia u Dominiky Kid Kovacs alebo Zuzky Valachovej ? Ja sa rozhodujem medzi nimi dvoma, ze po porode sa do toho uz pustim, len nemam ohlasy z okolia a vaham, ze kam... chcela by som sa len opytat nejake info od mamiciek, ktore maju skusenost priamo, resp. poculi od kamosiek... dakujem
@eriksonka1234 super a nevies mi nahodou zistit, ci si davala robit aj jedalnicek ? Lebo tusim raz spominala, te tam v nom niesu recepty, ale je iny, tak by som len chcela vediet ze ako napr. taky jeden den jedalnicka vyzera... kludne aj do IP, len aby som mala predstavu
@dadula_15 ano, ale ja chcem individualny plan, preto chcem vediet ako cca vyzera ten jedalnicek, lebo viem ze raz pisala ze neobsahuje recepty, tak ma zaujima ci tam bude ze: ranajky T/C/B v hodnotach a tam si mam vypocitat co tam dam, alebo ci tam bude priklad ze tolko vlociek, tolko ovocia...alebo ako vyzera taky jeden den
@tkjana ja som si davala
@bozenkad27 a ako si bola spokojna ? Nemozes mi prosim poslat do IP aspon jeden den, ako vyzera ? Aby som mala predstavu, no samozrejme iba ak mozes a chces.... dakujem
@tkjana to si nedavala robit,kedze je sama vyzivovou poradkynou
https://www.facebook.com/Život-fitmamy-13478964... Mamky zlate mne sa podarulo schudnut bez poradenstva. Po lopate opisujem ako na to, mrknite sa
@bozenkad27 aj si boal spokojna? akurat som posielala platbu a cakam aj ja na svoj jedalnicek, kludne mi napis spravu :
@tkjana moja sesternica trénuje priamo u Dominiky a je veľmi spokojná