Už nejaký čas ma trápi, že mám tučnú tvár. Také bucľaté líca najmä okolo úst. A aj dvojitú bradu trochu. Mám 25 rokov. Je pravda že necvičím, no nemám nadváhu. Mám 163cm a 55kg. Som, ako sa po anglicky povie "skinny fat". Viem, že z niektorých častí musím zhodiť, no chcela by som mať aj menej bucľatú tvár a zbaviť sa tej dvojitej brady. Je to možné, ak upravím stravu a začnem cvičiť? Vždy som ľuďom závidela chudú tvár, že im pekne vidno sánku.
Ja keď som zmenila stravu, schudla som celkovo, aj v tvári 🙂 a ešte viem že je face jóga to by tiež mohlo niečo pomôcť, ale neskúšala som 🙂
Autorka, casom to vyriesi za teba priroda. Mozes skusit face yoga, ale uplne zazraky od toho necakaj. Zameraj sa na spravnu farbu a strih vlasov, to vie spravit velky rozdiel. Plus aspon jemne konturovanie tvare 🙂
Raz budes este rada za svoju tvar, budes mat menej vrasok ;)
Pozri si na youtube masaze s guasha kamenom. Vie to odstranit nahromadenu tekutinu a lymfu z tvarovej oblasti. Moze pomoct v spojeni s cviceniami
ja viem ze ti moj komentar nepomoze ale co by som ja za licka dala. ziadne nemam a vyzeram ako keby mi nedavali jest. ae ako pisu baby skus tu face gymnastiku a masaze
Mám presne opačný problém - chudú tvár. Ver, že ani to nie je žiadna výhra. Ľudí, čo majú ideálne proporcie v každej časti tela je veľmi málo.
ja som mala takú kolegyňu, štíhla, vyšportovaná a tvar ako buclaty novorodenec 😀 podľa mňa to nijako nevycvicis, proste len o 20 rokov odrezať (zatiaľ si ešte moc mladučká)
ja mám druhú bradu odjakživa,už ako malé decko.Druhá brada sa vytvára nesprávnym držaním tela.
Genetika a stavba tela nepustí... kašli na to
Ahoj, skôr by som začala riešiť sebaprijatie a sebavedomie... Zdravá strava a cvičenie je samozrejme fajn, ale byť spokojná sama so sebou je o inom a kým nie je psychická ok, tak vždy sa dá nájsť niečo na vylepšovanie, potom to už je otázka peňaženky do akých extrémov sa kto pusti...
Face yoga