Po asi 8 mesiacoch silových tréningov doma by som chcela začať chodiť do fitka. Som síce štíhlej postavy, nemám nadváhu...ale bojím sa, že ma bude každý očumovať. Zažívali ste niekto niečo podobné? Ako to prekonať? Aké boli začiatky? Trénera si nechcem platiť
@mynona111 Ty ked cvicis, tak mas cas ocumovat druhych?
Nemas kamosku, co by sla prvy krat s tebou? Ono minimalne na to ukazat ze co a ako cvicit je trener fajn... ved to nemusi byt dlhodobo, len prvych par tyzdnov...
Ja som mala to iste. Zacala som chodit s kamoskou, ktora uz mala v minulosti cosi odcvicene s trenerom, takze ma vedela trochu aj usmernit, a teraz chodim sama.. do cisto zenskeho fitka 😃 v klasickom by som asi stale mala ten divny pocit, hoci aj z vlastnej skusenosti viem, ze tym ludom je absolutne ukradnute, kto tam co robi, a pozeraju len na svoje svaly v zrkadle ;)
@vanilkovazmrzka kde je v ba iba ženské fitko ?
Myslis,ze vsetci si zaplatia vstupne preto,aby sa prisli pozriet prave na teba? Ak nie si nejaka celebrita,tak si mozes byt ista,ze si ani nevsimnu,ze si tam.
Neboj, nikto nebude mať čas očumovať ťa. Každý sa stará o to čo práve cvičí.
Nuž, svojho času som do fitka chodila často a absolútne neplatí, že všade sa každý stará o seba. Výsmechu a ohovárania sa našlo dosť a áno, ktorí chcú, normálne stíhajú pomedzi svoje cvičenie očumovať a kritizovať ostatných. Lenže to je úplne všade a hádam sa tým autorka nenecháš zastaviť 😉 určite ale odporúčam začať chodiť s niekým, kto už cvičiť vie, aby ťa naučil základy.
Zaplať si na začiatok trénera/ku a nebudeš sa cítiť cudne. Naučíš sa používať stroje a potom Ti to pôjde ľahšie.
ked som zacala s fitkom, tak som mala 95kg. vstkym bolo jedno,ze som tam a dokonca majitelia fitka - manzelia neboli najstihlejsi, cize ziadna dokonala postava.
@mynona111 robila somaktivne fitnes a vzdy som konzultovala na zaciatku s majitelom ci trenermi, ci ma niekto ocumoval som fakt neriesila
ja osobne by som si na 1-2 hodiny trenera zaplatila, len pre to, aby mi ukazal ako cvicit spravne a pouzivat stroje atd.
a teda nie naozaj ta nikto ocumovat nebude aj ked teda ja osobne sa rada pozriem za zenou s peknou postavou, ktora vo fitku maka a poviem si, ze raz budem ako ona 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ake-boli-vase-zaciatky-vo-fitku/ so.. here we go again.. nie v zlom, ale myslíš, že sa odvtedy razantne zmenili názory? 😅
@mynona111 kazdy sa tam stara o seba, nikto ta ocumovat nebude