Mám široké boky

janka9800
3. júl 2022

Ahojte baby, idem si k vám po radu. Ako sa zbaviť širokých bokov. Hore som chudá prsia menšie, úzky pás len boky široké. Viac chudnúť u nechcem aby som celkom neprišla o prsia 😁 ďakujem za odpovede

slovenka753
3. júl 2022

No nijako. Bud celkovo schudnúť a zmieriť sa s malými cecikmi alebo si dat umele alebo mat veľký kufor 😅. Ja mam tiež takú postavu, moc s tým nenarobím. Skusela som silové cvičenia, krásne sa mi všetko vytvarovalo ale plocha som jak lata. Rozmýšľam nad plastikou....

0silvia0
3. júl 2022

@janka9800 co urobis s genetikou? Ja zas boky nemam a neprirobim si ich navyse... su aj horsie typy postav ako typ hruska, ktory mas ty.

karhu
3. júl 2022

mas velmi zensky typ postavy, co riesis? maj sa rada😎

simsalabim
3. júl 2022

@janka9800 aj ja tak. Moj manzel tomu hovori slovansky typ postavy 😅 Genetiku nezmenis. Prijat, obliekat sa na typ postavy hruska a vybavene.

basska_b
3. júl 2022

Moja babka ma postavu typu hruska (ako ja), nasadila si drasticku dietu, vzdy si davala na tanier jak nejake zvysky psovi, uplne mi jej bolo luto... aj cvici kazdy den... prisla o prsia, ramena, brucho, tvar ma strhanu... a zadok a stehna aj tak zostali. Az po 80tke to islo dako dolu, celkovo sa tak "zosušila" ako niektori stari ludia. Vraj na to pomaha behanie a take, korculovanie, jumping... ale ja napr. mam svaly pod tym, len teda su na tom aj tie obliny. Muzovi sa to paci. Aj podla mna je to pekne zenske. Komu sa chces pacit ty? Sebe, muzovi, ostatnym...? Nosim oblecenie, ktore zvyrazni tie prednosti od pasa vyssie a tak mi to staci.

denden77
3. júl 2022

ja detto.. muz sa rehoce, ze ma poskladali, ze vrch nepatri k spodku 😁

gabika128
3. júl 2022

@janka9800 nijako, len sa s tým naučiť žiť 😂 môžeš cvičiť chrbát a ruky aby si trosku vyvážila spodok ale inak sa toho zadku a bokov nezbaviš.

savanna
3. júl 2022

Ano, toto poznam, tiez som ako palicka, sama ruka, sama noha, prsia male, brucho ziadne a na bokoch mi vzdy trcia nejake tukove vankusiky, aj kosti tam mam ovela sirsie ako na zvysku tela.
Mam kvoli tomu problem aj s nohavicami alebo so satami, ta postava je totalne nekonfekcna.
Vzdy som zavidela babam s uzkymi bokmi, ze si na seba mozu cokolvek obliect a vsetko im sedi. Co uz spravime, asi naozaj stale lepsie ako mat ovisnute brucho. Ja nosim vascinou leginy s dlhsim trickom, zakryjem boky a na pohlad s tymi vychudnutymi koncatinami vyzeram ako anorekticka.

zuzubb007
3. júl 2022

Ja som tiez tak ze vrch XS a spodok L ako zlozene dve postavy, bud schudnes este viac a stratis aj z prs aj z bokov, alebo ostanes takto nedaju sa zmensit len boky

kluska
20. okt 2024

@janka9800 zvyrazni to co mas, niekomu sa pacia velke cicky, inemu velky zadok a inemu sa zas paci rovna chlapsa postava. Kazdy si nejde to co sa mu paci, maj sa rada

lneviemmeno
20. okt 2024

Nedá sa to 😀 ja mám tiež takú postavu, veľké boky a veľký zadok. Aj pri postave 60kg a 170cm keď som vrch aj nohy mala fakt chudé tie boky a zadok ostal. 🙄

zuzinka888
20. okt 2024

Cvicit vrch tela- postzva bude sumernejsia s uzasnym pasom a zadak tak nebude putat pozornost. Dobra podprsenka vie vela pomoct alebo si nasetrit a dat vylepsit.