Mám rada sladké a chcem schudnúť

tanickq
16. dec 2024

Poraďte prosím mam moc rada sladké aasi to bude to že moje kg rastu tak rýchlo ďakujem za každu radu 🥺

januska12323
16. dec 2024

Jedz menej sladkého 🤷

maranco
16. dec 2024

Kúp si v lekárni Natusweet Extrakt 97% Stolové sladidlo 20 g a to používaj na sladenie namiesto cukru

zic
16. dec 2024

Cica nezer... ale vazne, aku radu ocakavas? Ze ti niekto poradi bezkaloricke sladke? Chudnutie a zdrave stravovanie je pre cloveka, ktory ma rad jedlo "boj" / obmedzovsnie sa...

tanickq
autor
16. dec 2024

@zic ďakujem za radu a ako by som mala začat

tanickq
autor
16. dec 2024

@maranco Dakujem

zic
16. dec 2024

@tanickq tak asi ked uplne nevies, tak si nahadzuj do KT vsetko, aspon zistis, kolko kalorii do seba dostavas... podla toho sa zariadit... mozno ti staci obmedzit sladke, mozno prekopat celu stravu ci zivotny styl... zalezi ci chces lrestat priberat alebo aj schudnut a ked tak kolko...

ssimusska
16. dec 2024

@tanickq sladké jesť môžeš, dôležité je dodržiavať kalorický deficit

sono2
16. dec 2024

@tanickq ?evidentne vieš, čo je problém, tak o čo ide?

viestta
16. dec 2024

@tanickq v obchode treba zacat. Nenosit z neho domov sladke.

cimage
16. dec 2024

To je narocne zacat pred sviatkami ked sa kazdy predbieha co a kolko upecie, plus salaty a ine kaloricke jedla. Vsetko sa da jest, len s mierou.

tanickq
autor
16. dec 2024

@sono2
@viestta
@zic važim 83kg a v júli som važila 73kg začnem už rozmýšľať zdravo a chcem schudnúť ďakujem

viestta
16. dec 2024

@tanickq chudnut sa zacina v hlave, pokracujes v obchode a koncis v kuchyni

tanickq
autor
16. dec 2024

@viestta mudro povedane🖤

veronikah96
16. dec 2024

Začala by som tým, že sladké si ani nebudeš kupovať, predsa len ta to bude menej lákať,keď to ani nebudeš mať doma 🙂 nahradiť sladké ovocím,ideálne doobedu,nie už poobede...najťažší bude ten prvý týždeň, kým si telo zvykne,že už nedostáva cukor v takom množstve ako bolo zvyknuté.

tanickq
autor
16. dec 2024

@veronikah96 tešim sa ked take 🥰počujem už jak keby som bola vtom že to robim ale ďakujem pekne 🌸😍

veronikah96
16. dec 2024

@tanickq dá sa to, ja som prestala so sladkým na viac ako rok nie kvôli chudnutiu, ale kvôli veľkým problémom so žalúdkom doslova zo dňa na deň a to som predtým jedla strašne veľa sladkého 🙂 chce to pevnú vôľu 🙂 teraz mi už ani v čaji nechýba cukor a niektoré sladkosti mi prídu už brutal sladké až mi nechutia...

janababana
16. dec 2024

@tanickq nepises vek… ak si v menopauze, tak tam ti asi naj poradia baby, ktote si tym presli. Ak mas 15, tam potom staci podstatne menej spravit pre to, aby nesli kg hore ☺️ a otrepane pravidlo - zakladom je strava a pohyb. Zacni malickom, ak chodis mhd vystup o zastavku skor a prejdi sa peso. Ak si vecer buchnes cokoladku k tv, tak si z nej daj len polovicu. Atd. Postupne a radsej dlhodobo ako hop a o mesiac naberas naspat.

vejapa76
16. dec 2024

Ale veď keď chceš schudnúť to sa so sladkým nevylučuje. Nekupuj si sladkosti, daj si tvaroh so sladidlom alebo s troškou medu (popr. čakankový sirup), s kakaom, čučoriedkami... Urob si doma mugcake. Sprav si banánové lievance. Daj si kocku horkej, vysokopercentnej čokolády... Dobre ti tu radia KT. Naplánuj si vopred obed, dáku zdravú maškrtu a zvyšok doladíš.

tanickq
autor
16. dec 2024

@janababana mam 24 rokou ďakujem 🧸

luccija
16. dec 2024

@tanickq keď budeš jesť pravidelne nebudeš mať takú chuť na sladké.A, keď sladké tak si daj ovocie, niečo malé, lepšiu cokoladu

tanickq
autor
16. dec 2024

@luccija 🌸ďakujem

aylinn_
16. dec 2024

Jedz viac bielkovín , keď už chceš niečo sladké tak si daj námahu a sprav si niečo takéto.
Toto môžeš mať aj ako raňajky , je to sladké ako cukrárova riť ale aspoň zdravé a nasýti ťa to , pre porovnanie toto na fotke ma 510kcal a čokoláda Milka 558 🤗

tanickq
autor
16. dec 2024

@aylinn_ jejj ďakujem🌸😍

majkakoc
17. dec 2024

Ja som sa tiež dala na "boj", nikdy som nechudla, nepotrebovala som to, ale roky pribúdajú 🙈 a teraz mám ročné bábo, tak mi ostalo 20kg po pôrode 😩(mám 36r) doteraz som ich neschudla, tak som sa zaťala, stiahla som si KT, zapisujem si všetko, čo zjem, nikdy som nechudla, nedržala diéty, ani sa neobmedzovala, ale prišlo to, aj mne chýbajú sladkosti, ale držím sa už 17 dní 💪😁 schudla som za týždeň 4 kilá, odvtedy stojím na váhe, ale nevzdávam sa. Musíš si nastaviť hlavu, že chces schudnúť a dá sa to. Mám 3 deti, sladkostí z Mikuláša plná špajza, ale ešte som si nič nedala 😁 odolávam, lebo chcem niečo dosiahnuť. Držím ti palce, ja som úplný nováčik v chudnutí, a sem tam sem nahliadnem do diskusií a beriem si rady. A samozrejme denne cvičím na orbitreku min 30 minút, popri malej. Takže aj pohyb je veľmi dôležitý. 😀

majkazilina
22. dec 2024

@tanickq ja som sa pripojila do schudnisdave, majú úžasné recepty,aj veľa sladkých receptov. Radosť s nimi sa zdravo stravovať. Za mesiac do 5kg.

zuzinka888
22. dec 2024

Kup si kvalitny protein a pridavaj do jedal- su sladke a nemusis pridavat cukor- ja dsvam do palaciniek, wafli...ale aj do ovsenej kase ci len tak do vody ako sladky drink. Na IG najdes milion sladkych receptov. Ak ti niekto napise ze ak chces schudnut nesmies jest sladke tak trepe. Ja mam 2 sladke jedla kazdy den a chudnem.