Mám podbradok

nim
5. dec 2022

Ahojte, nemám nejak nadváhu,pri 165 CM mám nejakých 65kg ale podbradok -druhá brada je tam stále. Mesiac cvičím tvárovú gymnastiku a nič sa nedeje, stále som na Tom istom. Nechcem ísť formou injekcii,ale asi mi už nič iné nezostáva, strašne ma tá brada zostaruje. Dá sa s tým ešte niečo robiť? Máte skúsenosti? Ďakujem

slavkadud
5. dec 2022

Ked zapojis cvicenie celeho tela, tak schudnes aj z tejto oblasti ;)

nim
autor
5. dec 2022

@slavkadud ja práveže necvicim,iba tú tvárovú gymnastiku, takže tá sama o sebe nefunguje?

slavkadud
5. dec 2022

Tak asi vies aj sama posudit, ci funguje alebo nie. Podla mna to je skor na ine problemy. Myslim si, ze druha brada proste suvisi skor s nadbytocnou vahou.

diewcatqoo
5. dec 2022

Ja mam druhu bradu geneticky. Mala som ju vzdy, uz od detstva. Som stihla a ci som mala 40 kil alebo 50, mam stale druhu bradu. Tiez som isty cas cvicila tvarovu gymnastiku, ale vobec to nepomaha. Myslim, ze u mna asi ako jedine riesenie bude plastika, resp. citala som aj o liposukcii podbradku a rozmyslam, ci do toho ist alebo nie.

nim
autor
5. dec 2022

@diewcatqoo ja som zas našla nejaké injekcie, čo tam streknu takú látku a tá rozpustí tuk. Cca 100 jedna a opakovanie za 4-6 týždňov. Som aj rozmýšľala,ale potom som si na to našla recenzie, že je to slabé a neúčinné,tak ja už fakt neviem.

bubbinaa
5. dec 2022

Niekto môže cvičiť ako chce, ak má proste nejaké preddispozície, tak to ide ťažko a niekedy až vôbec. Mám kamošku, ktorá je celkovo dá sa povedať že chudá, no tvár má bacuľatú

liljana
5. dec 2022

@nim Ked nejaka firma vymysli, ze staci streknut injekciu a tuk sa rozpusti, tak nesmierne zbohatne, lebo si za tym pojde polamat nohy kazdy. 🙂
Ak niekto take predava, tak je to skor injekcia na podporu mozgovej cinnosti. Ked kupci pochopia po case, ze to na tuk nezabera.

nim
autor
5. dec 2022

@bubbinaa mne tiež nevadí moja postava,po dvoch tehotenstvach išla váha pekne sama dolu, akurát mám trošku brucho ešte,to by mi tak nevadilo, mužovi sa tiež páči 😂 ale ten podbradok mi zostal. Nemala som ho nikdy. Ja som ani nikdy necvicila a teraz pri dvoch deťoch sa mi ani veľmi nechce, radšej ideme spolu von a ihrisko máme kúsok od domu, takže ani chôdza mi nejak nepomôže pri chudnutí.

liljana
5. dec 2022

@nim A co tak ist na vzdialenejsie ihrisko ...?

nim
autor
5. dec 2022

@liljana na dedine máme iba jedno 😂

liljana
5. dec 2022

@nim Tak tam ist oklukou cez vzdialeny koniec dediny. 🙂

888elizabeth
5. dec 2022

Je to zhruba 7-8kg nad to, čo je ideál pre tvoje telo. Veď začni cvičiť 🙂

diewcatqoo
5. dec 2022

@nim pokial si podbradok nikdy predtym nemala, tak si myslim, ze ak by si sa zacala viac hybat a zdravsie jest, okrem vyformovaneho brucha by si schudla aj v tvari a podbradok by ti zmizol. Ja by som to na tvojom mieste skusila takouto formou. Pretoze zbytocne si budes platit za nejake injekcie alebo plastiku, ked u teba je to asi len problem toho, ze si trochu pribrala.
Ja som stihla, vazim menej ako ty, pohybu mam dost, ale podbradok mam vzdy. A to boli casy, ked som vyzerala ako anokrektik, akurat, ze som mala druhu bradu do toho. Myslim, ze plastika alebo nejaka liposukcia je skor pre zeny ako ja, ktore sa podbradku nezbavia nikdy, nech by robili cokolvek. Ale je to na tebe, pokial ti je pohodlnejsie taketo invazivnejsie riesenie, je to tvoja volba ;)

barborachors
5. dec 2022

@nim daj si to odsat, skupina plastická chirurgia tu na mk. Ked raz mas kosti na tvari dane geneticky tak, ze tam mas lalok, tak ziadne cvičenia ani diéty ti nepomôžu

h2
5. dec 2022

Tiež poznám štíhlu babu (naozaj štíhlu, váži oveľa menej a meria oveľa viac, než autorka) a má podbradok. Čiže áno, býva to geneticky dané. Poznám aj otca tej ženy a má to zjavne po ňom. Čiže celkovo schudnúť nemusí pomôcť a zrejme ani nepomôže. Ak ti to tak vadí, daj si odtiaľ odsať tuk. Ale konkrétnejšie poradiť neviem, nemám skúsenosť.

onedaynick
5. dec 2022

pozri Ultheru, dr Alfares, klinika Biothecare Slovakia, odides bez podbradku a bez penez 🙂

bagerka
26. feb 2024

@diewcatqoo ahoj, ako si sa rozhodla? Podstúpila si?