Mám komplexy s mojich malých pŕs.

pepe2051
16. dec 2019

Ahojte Kočky, viem, že toto nepatrí asi do tejto témy a do tohto fóra ale neviem kam inam by som to napísala. Mám taký problém.
Ja mám 22 a môj priateľ 33. Medzi nami je krásny vekový rozdiel a absolútne nie je problém. 11 rokov som vyrastala sama, lebo všetci boli v zahraničí a ešte k tomu som mala na starosti o rok mladšieho brata, dom, platby, ubytovanie a zbytok si asi viete predstaviť čo ešte k tomu...
S týmto priateľom sme len krátko no bohužiaľ vznikla takáto téma.... na začiatku vzťahu mi povedal, lebo si chcem dať spraviť umelé prsia
, že j jeho ex mala malé prsia...len vraj sa zle vyjadril...A ja mám teraz a pred nim vyzliect alebo mi ke až nepríjemné keď sa ma dotkne lebo hneď pomyslím na to čo mi povedal...m ďalej... mám trošku ale len trošku plnsiu postavu a široké boky. Pred pár mesiacmi som bola v obchode a vravela som že bože aká pekná sukňa ale je veľká ešte ak na moju riť, a on mi povedal tak to musí byť veľká sukňa ale riadne.... veľmi zle mi to padlo.....A mám brutálne komplexy od tej doby... každý boží deň mi povie aká som krásna, že vyzerám brutálne a sexy... A to ani nevravím že sex máme tak keď máme čas 8x denne a inak cez týždeň tak 3-4x denne...vraj vždy ma na mňa chuť ale jednoducho sa neviem cez to preniesť..... nejaké rady? Je pre mužov dôležité aby mala žena veľké prsia? A ako sa mám cez toto preniesť? Bohužiaľ už 6 rokov mám takéto komplexy zo seba nakoľko ex priateľ ma neskutočne ponižoval aj pred svojimi kamarátmi, starší bratia ma urážali za to ze mam velku riť a podobne.... veľa noci, mesiacov som preplakala, trápila sa anorexiou až to prešlo do bulimie, kde som sotva zvladla ten boj...
Potom som pribrala a skončila som zase tam, kde som aj bola..bohužiaľ stále to pretrváva aj od kamarátov. Vraj to oni berú ako srandu, ale slová majú ťažkú váhu. Prosim vas, máte nejaké rady? Áno viem že je kopec inych a dôležitejších problémov ako toto, ale bráni mi to v rozlete a aj v založení rodinky po ktorej túžim. Prosím poraďte. Ďakujem za každú jednu radu, správu, názor či už dobrý alebo zlý.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pepe2051
autor
16. dec 2019

@ahoj0 ďakujem ti za odpoveď. No snažím sa to nejak neriešit len to ide dosť ťažko. Radšej pomaly ale isto, preto som vďačná za každý názor a radu

modrykoniicek
16. dec 2019

Medzi nami je tiež vekový rozdiel.A mne muž povedal, že jemu sa osobne vôbec nepáčia veľké a neprirodzené prsia.Jemu sa nič umelé nepáči.

Tiež som žena a som so sebou večne nespokojná.Je športovec tak mi je jasné, že aj žena ktorá sa o seba stará sa mu páči.Cvičím, starám sa o seba.Ale nevyzerám ako fitness modelka.
Tiež mi povie úprimne a rozumne, že keď sme sa spoznali som bola silnejšia, že teraz vyzerám lepšie a zdravšie.A čo mu mám povedať... Povedal pravdu.Veď nosím veľkosť S všetko a vtedy som sa ledva do rifiel natrepala jak som na stehnách nabrala.Žrala som.Doslova som žrala.Vtedy som mala najvyššiu váhu za celý život.A keď ma chytilo, že chcem mať väčšie prsia tak mi povedal... Načo.Vyzeralo by to zle, neprimerane k postave a mne sa to ajtak nepáči také umeliny.
Najlepšie sú prirodzené :D.

Vieš každému mužovy sa páči niečo iné.Ja vidím ako sa môj muž na mňa pozerá a tak viem, že sa mu páčim.Väčšinou si všimnem nedokonalosť na sebe ja.A opýtam sa muža.A kedže som rada, že je úprimný a vie, že sa za pravdu neurazím tak mi aj povie, že áno trošku si pribrala.Lebo na mne je to vidieť.Ale veď dobre... Veď som praskala pečivo :D Nečudujem sa.
A sama mu hovorím, že povedz mi na čom mám zamakať.
Netreba mať zo seba komplexy.Ak ťa niečo trápi a dá sa to zmeniť tak to zmeň.A nauč sa mať rada samú seba.ja som sa mala rada aj so 65 kilami 😂 len už som sa necítila dobre.
A veľké prsia.Jedno vtedy ešte 19 ročné dievča.
Každý jej závidel veľké prsia a ona trpela.Bolel ju chrbát a pri MS mala strašné bolesti a vraj je to nepohodlné.
Radšej také akurát a kúpiť dobrú podprsenku.
Myslím, že moje prsia sú to posledné čo môjho muža na mne zaujíma.Ani celkovo tip top postava ho nezaujíma.Jemu sa páči normálna postava.Zdravá postava.

lindusss2016
16. dec 2019

@ahoj0 ano, ide skor o celkovy vzhlad, zrovna nedavno sme sa o niecom takom bavili s muzom a tiez povedal, ze chlap nepozera na zenu ze prsia, rit atd zvlast...
Tak ja som napr.pred tehotenstvami mala ale fakt ze krasne pevne trojky a to si nijak nefandim 😂 naozaj som dostavala casto komplimenty aj od zien, v tehotenstve z toho boli stvorky, to uz mne prislo trosku vela, ale chlapom to pohlad pritahovalo... no a co mi ostalo teraz, po takmer 4 rokoch kojenia? 😂 nechcite vediet, cosi ako susene slivky 😂 a moj muz s oblubou spomina na to, ake prsia som mala predtym, lutuje, ze uz take nikdy mat nebudem, no rehoceme sa na tom obaja, obcas mi povie, ze kvoli prsiam si ma bral a teraz toto 😂 napriek tomu ma obdivuje za to, ze tie susene slivky mu odkojili dve deti, den/noc boli vzdy po ruke, aby ich utisili ukludnili atd... a ja na seba tiez obcas s povzdychom kuknem, ze to veru ma daleko od povodneho stavu... a vies co? Je mi to uplne jedno, som vyrovnana sama so sebou, mam sa rada a vazim si samu seba kvoli uplne inym veciam, ako su prsia. Komplexy z vyzoru maju len nevyrovnane osobnosti, a presne to potom aj vyzarujes, disharmoniu, nesulad a preto si menej atraktivna (a to s vyzorom ako takym nema vela spolocneho). Na svete je kopec zien, co maju rit 2x ako ty, ale vedia ju "nosit"... teda tazko sa mi posudzuje tvoja postava len tak z opisu a ty vlastne to posudenie ani nepotrebujes, potrebujes si len najst nieco, nejaku cinnost, pri ktorej sa naucis lubit samu seba so vsetkymi svojimi chybami a nedokonalostami. Zameraj sa na svoje vnutro, lebo krasa zacina tam a odtial sa uz lahko prenesie aj navonok.

lindusss2016
16. dec 2019

@pepe2051 pardon, chcela som ta tam oznacit. Teraz to vyzera tak, akoby som to cele pisala @ahoj0

miadi
17. dec 2019

Kašli na umele cecky. Aspon kym si mlada. Ja som vzdy bola skor štihla a mala ich mensie ale pevne ćučoriedky. V teho narastli kojenim tiez boli z b D v push upke mega super cecky 😆len to brusko nebolo ako ked som mala 55kg .. po 3+ rokoch kojenia ked som stym sekla a bola na predporodnej vahe aj prsia sa zmenšili no boli akp predtym žiadne slivky. .mozno ked budes starsia a po detoch budes mat vysaky a bude ti to vadit -nejaka korekcia bude ok ale nepchaj si tam nic. Poznala som babu ktorej praskol silikon a vytekalo jej to do tela vyzeralo to hnusne a šetrila mega $ na opravu. Dalsiu som poznala a muz ju hnet ukecal nech si to da vybrat ze nepotrebuje. A to ich nemala ani velke len bez toho nemala nic. No pptom mala 3deti a zrazu aj ozajstne prsia. Vacsina chlapov sa na silikony kukne ved neda sa to nevšimnut no to neznamena ze by ich chceli mat doma. Dokonca sa velkych prs niektori aj boja .. nechcu mat ženu na ktoru na ulici vsetci čumia. Velka rit je v mode . . Hlavne ak mas pàs. Kardashian’s zarobili milioni vdaka velkym umelo vytvorenym ritiam. Si mladucka tak to sebavedomie si este musis vybudovat. Pestovat ho znutra. Milovat svoje telo take ake je. A nepreživat co ti iny povie na tvoje telo ako nieco mega doležite.

arcticcode
17. dec 2019

Hmm, uz si dost velka na to, aby si niekto robil z teba srandu kvoli hmotnosti. Takto sa urazaju deti a skori pubertiaci. Ale uz si dospela. Vymenil by som aj kamaratov. Ziaden muz nebude zenu takto urazat, co si. Urcite nie.
A co sa tyka prs, to je u kazdeho individualne. Su chlapi, ktori preferuju dobru rit, su chlapi, ktorym velke prsa vyslovene vadia a su chlapi, pre ktorych ziadne prsa nie su prilis velke. Musis to zistit

montemotherone
17. dec 2019

@pepe2051 toto je dosť dôležitý problém. Ale ten sa netýka tvojho zadku ani pŕs. Je to celé o tebe. Najprv začni pracovať na tom, aby si nebola závislá od toho co povie tvoj partner. Lebo ono sa potom na 99% môže stať , že si dáš urobiť prsia, zhodíš zo zadku a zrazu ťa začne ponižovať pre niečo iné. Začni si vážiť samu seba a možno si začne aj on. Akcia, reakcia. Pekne, pred kamarátmi ..."miláčik, ja si tiež nesťažujem na mizerný sex s tebou, lebo ťa ľúbim, vieš?" A k tomu pridaj milý nevinný úsmev.... Začni si trochu viac všímať a komentovať JEHO brucho, výšku, vlasy, obliekanie... a na záver ho kopni do ri.i a nájdi si niekoho kto ťa naozaj ľúbi a má k tebe úctu...Lebo to si už mala urobiť dávno 😕

moonlight1210
17. dec 2019

@montemotherone s tym “mizernym” sexom by som koncila, ked vztah uz neklape a chcem sa ho zbavit. Nie zacinala.
Chlapi su na toto hodne citlivi. Najskor potom pojde hladat potvrdenie svojej muznosti do inej postele. To asi autorka nechce.

Ale s tym, ze dokial nebude mat vlastne sebavedomie a bude zavisla od nazoru partnera, tak jej v zivote ziaden vztah fungovat nebude, s tym suhlasim.

@pepe2051 ak uz ma druhu frajerku s malymi prsiami, tak sa mu take pacia. Inak by si ta vsimol, ale chodit by s tebou nezacal. Teda neries.

Ibazeby bol zakomplexovany, tuzil po sexbombe s D-ckami, ale neveril, ze ma sancu taku zbalit. Taky ti je na figu, takeho sa zbav.

asia83
17. dec 2019

@pepe2051 Fúha, na 22 rokov toho máte dosť za sebou, ak je pravda čo píšete. Treba vám dodať sebavedomie. V prvom rade sa musíte mať rada. Na priateľa máte čas, hlavne na normálneho. Venujte sa sama sebe, cestujte, študujte, pracujte. Majte hrdosť a buďte nezávislá, vzťah príde sám od seba. Nemajte vzťah len preto, aby ste si dodali sebavedomie, má to opačný účinok u vás. Verte si, veľa čítajte, najmä náučnú literatúru. No v prvom rade VY musíte robiť zmeny, sama v sebe a musíte to chcieť.

laguna28
17. dec 2019

@ahoj0 nízke sebavedomie je veľký zabijak. Skús sa pozrieť do zrkadla a povedz si čo všetko by si na sebe chcela zmeniť. A potom daj dole ružové okuliare a pozri sa ešte raz. Si presne taká aka máš byť. S väčším pozadím, menším poprsím, pretože niekto ťa chce práve takú. A ten niekto je s tebou a každý deň ťa pochváli. Čo viac potrebuješ? Nechytaj sa jednej nevhodnej vety, lebo človek to veľakrát tak ani nemyslí. Volá sa to nevhodná poznámka, ktorú nemožno vziať späť, ale môžeš sa na ňu vykašľať. Aj ty niekedy určite povieš niečo čo ťa potom mrzí. Sme ľudia a každý robí chyby, ale práve preto si máme odpúšťať. Tak sa drž, maj sa rada taká aká si a nesnaž sa byť niekým iným.

via88
17. dec 2019

Ja to nechapem, este vas to bavi stale riesit stihlost a posadnutost doslova chudostou? Si na instagrame? Tam su top baby s takymi ritami ze az, a vystavuju ich na obdiv, cim vacsia rit tym lepsie, to uz davno nie je v mode tieto vesiaky na kabaty. A veru konecne, uz by tie anorexie z 80-90 tych rokov mohli konecne skoncit, lebo to nebolo nic prirodzene tento trend palice miesto nohy. Daj si riadne tangace a ides !

montemotherone
17. dec 2019

@moonlight1210 ja som to presne tak aj myslela. Tak ako on ju zraňuje na jej citlivom mieste, udrela by som tam tiež 🤷‍♀️ Ak by nestačilo, zmienila by som sa aj o veľkosti jeho nástroja. Myslím že tento vzťah nemá svetlú budúcnosť. Je to kretén

lenka2710
17. dec 2019

@pepe2051 ahoj,ja som mala doslova prsia ako lentilky pod kobercom 😁 prvým porodom sa zvacsili,teraz čakám druhé babo a uz mi muž vravi,že mám zas väčšie! Moja bývalá kolegyňa malá tiež silikony,hádam najvacsie aké môžu byt, bola tusim 4x na zvacsovani a poviem ti, bola chudulinka, keď sa obratila bokom,sama sebe si vravím že kde v riti ma všetky organy 😁 a vyzeralo to hrozne, môj brat je zdravotnik a keď ju videl,tak hneď reagoval na to,že o pár rokov bude mať také problemy s chrbticou,pretože je to neprirodzené a nieje na to stavana
Na každej zene je niečo krasne, ja tiež nie som modelka! Pokiaľ by ma muž posielal na nejaký zakrok,tak nech ide do.riti, nebudem sa dávať dobrovolne rezat len kvôli tomu,že chlap si prdol a chce veľké prsia
Presne to tu bolo aj napísané, niektoré slávne hviezdy majú mega zadky a vedia ich nosiť, tak zahod komplexy a budeš sa cítiť krásna a príťažlivá
A okrem toho,keby si nebola príťažlivá pre muza,myslis,žeby s tebou sexoval niekoľkokrát za den?? Asi tazko 😉

arcticcode
17. dec 2019

Žiadna žena na svete nie je škaredá. Dôležité je, aby si sa páčila mužovi (čo sa teda asi nepáčiš :( ). Ja tiež nie som bohviečo, ale najkrajšia žena na svete si ma aj tak vzala za manžela :D

beie
17. dec 2019

@pepe2051 nerieš prsia ale hlavu.

23121974
17. dec 2019

@montemotherone Ako toto povedať o mizernom sexe pred kamarátmi je vrchol primitívnosti.V tom momente by ju poslal do riti..Ty máš koľko rokov 12? Že ti niečo tak stupídne napadne? Lebo dospelú ženu by to nenapadlo.

montemotherone
17. dec 2019

@23121974 33 ročný chlap sa vysmieva svojej frajerke pred kamarátmi z malých pŕs a veľkého zadku a ja mám 12 rokov? Áno, takto by som mu to natrela pred kamošmi a odkráčala z jeho života 😉 Ak si masochistka, nech sa páči. Ja sa mám rada

airaw
17. dec 2019

@montemotherone ale ved on sa jej nevysmieva pred kamaratmi, to robil jej ex

montemotherone
17. dec 2019

@airaw jaaaj, tak to mi ušlo. Ale pozerám že pripomienky má aj tento... "Pred pár mesiacmi som bola v obchode a vravela som že bože aká pekná sukňa ale je veľká ešte ak na moju riť, a on mi povedal tak to musí byť veľká sukňa ale riadne.." 😏

airaw
17. dec 2019

@montemotherone dievca ma ocividne velmi nizke sebavedomie a akakolvek mala poznamka na jej osobu sa jej velmi dotkne.. chalan to asi myslel zo srandy a ona je z toho cela hotova..

airaw
17. dec 2019

@pepe2051 povedz priatelovi, nech sa vobec nevyjadruje k tvojej postave, ked to tak zle beries.. a s tymi kamaratmi sa vobec nestretavaj, to nie su kamarati

mimibb
17. dec 2019

Dievča zlaté... Nájdi seba... Nauč sa milovať samu seba, takú aká si, nikdy sa nesnaž zmeniť, pre druhých, pre to aby si im niečo dokázala.... Nemá to význam.... Musíš nájsť svoju hodnotu.... Nebudem ti odporúčať psychológa... No zaručene existujú aj lepšie terapie.... (možno taka kraniosakralna terapia).... Ver mi, že si krásna, práve taka aká si....A všetci, čo si z teba robia "srandu" si "len" potrebujú liečiť svoje komplexy... Na druhej strane si dovolia toľko, koľko ty sama povolis....A k tým prsiam... Aj ja ich mam male, k tomu oddojcene 3 deti... Ale sú moje, milujem ich a sú hlavne zdravé 😉

montemotherone
17. dec 2019

@airaw veru. Moja postava je v podobnom stave, ale môj už muž vie, že akákoľvek poznámka k tomu by zhodila len jeho samého. Možno aj vzhľadom na môj postoj k sebe samej, je spokojný a nefrfle na moju postavu ani vtedy, keď už začínam aj ja 😁 My sa potom hádame, s tým že ja sa ho snažím presvedčiť, že naozaj musím začať niečo s tým zadkom robiť 😁 Ja som si takéto poznámky užila v puberte od bratov či chalanov okolo, takže som vytrénovaná a rovno by som takýchto rýpalkov poslala do teplých krajín 😉 Hlavne som svoju príťažlivosť musela postaviť na iných "prednostiach" a tie sú vekom a pôrodmi nemenné 🤷‍♀️😊

via88
17. dec 2019

@arcticcode posli fotku teba aj zeny

lindusss2016
17. dec 2019

@via88 a to na co? Chces posudzovat, ci je jeho zena naozaj najkrajsia na zemi? Asi je, ked ju tak oznacil, mozno nie pre teba, mozno nie pre tvojho muza, ale je pre neho a to je jedine, na com zalezi. To, ako v skutocnosti vyzera, hra len velmi malu rolu, pre neho je krasna, na tvojom nazore nezalezi

nightrover
17. dec 2019

Nečítala som ostatné odpovede, ale za seba ti môžem len a len odporučiť psychoterapiu. Osobne som ňou prešla (gestalt-terapia), chodila som 3 roky kvôli veľkej žiarlivosti (tiež komplexy). Samozrejme, tam sa nerieši len jeden problém - ideš do mega hĺbky, vyplaví sa ti milión sračiek, s ktorými sa musíš popasovať a je to náročné, ale stojí to za to. Mne terapia absolútne zmenila život. Podľa toho, čo píšeš, si mala naozaj náročný život a myslím, že tam je v hĺbke toho mnoho. To sú problémy, ktoré len nejakým pozitívnym myslením alebo “kašľaním na to” nevyriešiš. Podľa mňa lepšia voľba ako obrátiť sa na odborníka neexistuje.

pepe2051
autor
17. dec 2019

Ahojte Kočky. Odpíšem vám takto hromadne lebo na každú správu zvlášť je to ťažké... ale som za každú radu, spravu či názor vďačná. Všetko som si čítala a s radosťou prijala. Samozrejme že každá z vás ma iný názor na to, nakoľko každá sme ina ale aj tak vám ďakujem že ste si aj pri povinnostiach pri deťoch našli pár minút čas, prečítali ste si môj problém a Taktiež aj správy od každej druhej. Naozaj si to vážim a urcite dam na veľa z vás
@ahoj0
@modrykoniicek
@lindusss2016
@miadi
@arcticcode
@montemotherone
@moonlight1210
@asia83
@laguna28
@via88
@lenka2710
@beie
@23121974
@mimibb
@nightrover

via88
17. dec 2019

@lindusss2016 co? Ty si nejaka premotivovana nemyslis? Proste ma nzaujima ako vyzeraju, ludska zvedavost sa to vola, neidem nikoho sudit, co je na tom.

lindusss2016
17. dec 2019

@via88 nie, nemyslim, len si myslim, ze na tom v tomto pripade naozaj nezalezi.