Ahojte mám dve deti,mladšia má 11 mesiacov.
Rozhodla som sa,že chcem schudnúť .Nevážim sa tak neviem koľko vážim ,ale vidím ,že sa nezmestím do oblečenia pred pôrodom 🤦♀️
Upravila som stravou,cvičím doma na orbitreku tak 4 x do týždňa .
A teraz otázka -občas idem pre staršiu dcérku do škôlky s mladšou v kočiari.Keď prídem domov ,aplikácia mi ukazuje 8 300 krokov a 5 km.
Idem aj hore kopcom celkom zaberák.Z domu idem okolo 14:00 a domov prídem cca o 16:00.
Mám ešte cvičiť večer ?Ale tento pohyb mi stačí ?🤔
Dakujem
@lesankavh Jasne, ved to je naozaj bezny pocet krokov a plus ten orbitrek je "len" kardio. Kardio, aby bolo efektivne na chudnutie, tak by malo byt v aerobnom pasme aspon 40minut..to sa o chvilu na tom orbitreku zblaznis od nudy 😀...skus napr.growingannanas -ma aj hit, aj posilnovacie cvicenia..tak to striedaj, nech ta to bavi 🙂
@lesankavh Tak to je potom super, mozes to kombinovat, aj kardio, aj silu, aj dni bez pohybu (vtedy ked kocikujes, napr. to neber ako pohyb, ale ako regeneraciu a idealne je mat kazdy den 8 az 10tis krokov, ale pri 2 malickych detickach verim, ze je tazsie) Ale aj tak, co robis, je super, uvidis ze do jari uz budes vidiet vysledky..drzim palce
4x orbitrek a NIEKEDY pesi do skolky naozaj nestaci. Ako si upravila stravu? Na cvicenie skus aplikaciu fitshaker, su tam perfektne videa, rozne zamerania.
Aj velky pocet krokov nenusi byt kardio. Musi sa ti zrychlit tep aj dychanie takze kardio je len chodza do kopca. Ked ides naspt z kopca spolu s babami pomalym krokom to uz kardio nieje.
Snažím sa jesť 4-5x denne.Raňajky chlebík so šunkou a zelenina čo sa nájde doma .
Obed čo navarím, snažím sa zdravšie,dnes pstruh.
Olovrant vačšinou jogurt .
Večera vajíčka alebo mozzarella ,zelenina ,tvrdý syr
Pijem len čistú vodu ale to už roky.nejdem sladké.
Kávu si dám bez cukru .
Snažím sa cvičiť večer keď obe zaspia,od zajtra idem na silový 😊
@lesankavh cardio vôbec nemusí byť ako ti tu píšu že aspoň 45 minút. 30 je úplne v pohode. a existuje aj kratšia intenzívnejšia verzia HIIT tréning. Ja som šla podľa YouTube - cardio workout, môžeš si doplniť že dance, alebo čokoľvek, rôzne druhy sú tam a k tomu som striedala nejaký Core and abs workout a tak. Kľudne počas chudnutia, svalová hmota spaľuje následne viac kalórií 🙂
Podľa mňa si super máš môj obdiv. A k tomu ci cvičiť aj večer keď dáš 8000 krokov nastav sa tak ze áno ale keď sa niekedy (par krát) do mesiaca k tomu nedostaneš tak sa netrápi nad tým