Čaute baby, mám 33 rokov som pol roka od pôrodu a už nekojim. Našla som si trénera u nás v mestečku vo fitku. Tak sme sa bavili že vzhľadom na mojich 160cm a 90kilo že pôjdeme na KT a teda keto režim..Sacharidy do 20 takto mi to nastavil no ja hladujem a trpím neviem teda mám toto dodržiavať a telo si zvykne? Tri dni takto papám, jedla mi tam zadal on, ja len upravujem presne gramy napr on mi napísal 150g kuracie prsia a ja mám reálne 148g tak len toto si upravujem nech dodržím všetky hodnoty ale je mi to malo. Strava vyzerá super bielkoviny, mäsko syry veľa šalátu cukety atď ... Takto vraj schudnem rýchlo a postupne mi vraj pridá aj sacharidy. Mesiac mám byť na tejto diéte a potom začneme cvičiť, nateraz mám len také ľahké cviky s ním nejaký ľahký trening... Môžem mu veriť alebo si hľadať iného trénera? Kamos čo chodí cvičiť vravel že ten príjem je brutálne nízky že aspoň 1500 kcal treba prijať a teda sacharidy by dal aspoň na 30 ale že aj to bude zabijak tak si nechám poradiť ak ste na diéte že čo robiť či si zvyknem lebo zas odpadnúť nechcem niekde.
Kalorie nemas ani na bazalny merabolizmus - aby ti mohlo telo normalne fungovat!!!!
Ruky prec od takeho “trenera”…
Najdi si na IG profil “tabulkarka”, preluskaj sa nim, mas tam krasne videa o tom, ako nastavit tabulky spravne a neznicit si zdravie!!!!
S pohybom zacni postupne… prechadzky napriklad… potom kludne podla videii… youtube ich je plny, alebonskus fitshaker, posilku, aerobic, hocico…
Len nie takychto sarlatanov!
Ak chceš nastaviť KT na keto, musíš si vyrátať príjem na paleosnadno.cz kalkulačka makroživin v sekcii low carb
@petruldo podľa paleosnadno mi to nastavoval aj on, len som si nezapamatala názov stránky ale teda uberal dosť z hodnôt ktoré vyšli čo mi nahodil do kalkulačky. Pozriem sa na to, ďakujem 🙂 môj bežný príjem bol okolo 3000kcal aj viac a jedla som kade čo aj burger aj čokoládu proste kadečo naozaj ...
Preboha to co je za trener, ked ani keto nevie co je 🤦♀️
Prijem by si mala mat urcite vyssi, min 1800 kcal. Teraz palis 2000+ pri tej vyske a vahe, uplne na zaciatok staci trochu kalorie a zacat cvicit.. ked sa priaposobis, potom znizit kaloricky deficit.. toto co mas nastavene je cele zle! Takto nielenze dlho nevydrzis, ale jojo efekt budes mat ako oci 🤦♀️
https://www.svetplodu.sk/clanok/213/keto-dieta/
A zacni googlit a nastuduj si co to je keto, aby si vedela co vlastne robis keto stravou svojmu telu a pod.
To máš naozaj zle nastavené. Dala som tvoje miery do kalkulačky a vyhodilo mi toto. Len bazal ti vypočítalo na 1500 kalórií. Aktivitu som ti dala na 2-3x do týždňa, keďže máš malé bábo a beháš okolo neho. Nastav si to podľa toho, neupravuj a určite ti pôjde váha dole. Radšej chudni pomalšie, ale zdravo. Ak budeš hladná aj pri týchto hodnotách, tak si kľudne prekračuj príjem o nejakých 100 kalórií.
1. príjem máš strašne nízky
2. toto nie je KETO - pri keto musíš mať najviac tukov - toto je niečo ako bielkovinová diéta, ale ani to nie úplne
3. hľadaj si iného trénera