Mám 53 kg a chcem schudnúť

fatbutterfly
4. júl 2016

Ahojte mam 53kg chcela by som schudnut cim skor(cez 2 mesacne prazdniny),lenze nwm ako.. dietu som drzala par tyzden.. ale potom som zasa musela jest normalne,lebo nasi to nebrali moc pozitivne...chcela by som schudnut plls poradte mi dobre rady 🙂

si_sa_6
4. júl 2016

@fatbutterfly ako prepáč ale koľko meriaš? Však 53 kg to máš málinko, na koľko chceš ešte schudnúť?

tobnuf
4. júl 2016

Skus sa zdravsie stravovat. Nemusis prestar jest ked chces schutnut prave naopak je teraz sezona sama zelenina.. melony a tie su najlepsie na dietu. Ziadne sladkosti.. cukor.. pravidelna strava zdrava .. vela pohybu.. napr korcule.. plavanie .. bycikel idealny cas

zlotazla
4. júl 2016

a prázdniny nám začali 🙂

alex49
4. júl 2016

53 je dosť málo, tak prestaň hazardovať zo svojím zdravím 😔

0silvia0
4. júl 2016

@fatbutterfly záleží na tom, koľko máš rokov, akú máš výšku a aký si typ postavy a hlavný je dôvod, prečo chceš chudnúť...
Podľa tvojho nicku dedukujem, že tvoj problém bude skôr v psychike, nie vo váhe...

misel0806
4. júl 2016

Vahu mas dobruvtak neviem co stresujes,,dietou si akurat tak znicis zdravie a dopracujes sa az k anorexii,a to nieje pekne vobec hrkotajuce kosti nechci vobec. Zmen jedalnicek zdravsie sa stravuj viac pohybu.. Aku mas vysku?☺

jajka257
5. júl 2016

@fatbutterfly huraaaa praaaazdniny😃😃😃😃

natuska87
5. júl 2016

@zlotazla Asi tak...Tešme sa na "srdcervúce" pribehy, tajuplné "ochorenia" a kabriolety neskutocnej honoty, ako meninove dary...

timea7
5. júl 2016

@natuska87 umrem z teba 😀 😀 😀 😀 ešte si zabudla dodať na konci prázdnin zopár 16 ročných tehotných 😒 😒 😒

natuska87
5. júl 2016

@timea7 minimalne...Pridu aj ine "tragedie"... 😀

timea7
5. júl 2016

@natuska87 jasné, či môže byť tehotná, keď ju iba hladkal a mal na sebe trenky, ako prežiť to, že ona je z BA, on z KE a oni neprežijú školský rok, keď sa budú vidieť iba cez skype a tak. 😉 😉 😉 Nechcem, aby to vyznelo, že sa vysmievam z tohoto veku, chápem, že pre nich sú ich problémy také životne dôležité, ako pre nás tie naše. Skôr ma zaráža, že taká -nástka nemá vo svojom okolí nikoho, na koho by sa obrátila a píše sem.

natuska87
5. júl 2016

@timea7 Ale isto...Veď aj my, sme tieto roky prežívali...Ibaže, nemali sme možnosť vešať "to" na soc.siete.My sme si písali listy...Óoooj, to boli časy... 😎

maciatkolulu
5. júl 2016

@fatbutterfly no tak to by si mala nieco so sebou robit, 53kg je doooost, takze rada nejest a cvicit a cvicit a cvicit a ked necvicis, tak behat,ked nebehas, tak bicyklovat, korculovat, do schodov peso a tak, lebo v takomto stave nemozes medzi ludi a pozdravujem vasich

michaela714
5. júl 2016

Vážne dievča? A k tomu ešte to meno a znak motýľa ? Šibe ti ? Asi veľa anorektických filmov pozeráš. Preboha. (kto by nevedel, tým menom sa nazýva žena ktorá podporuje pro ana-čiže anorexiu) .A o znaku motýľa ani nehovorím....Nechcem ťa nejako uraziť, ani nič, viem aké je to byť vo svete plno štíhlych báb na každom plagáte, časopise, bilborde. Ale neuznávaj prosím ťa skinny. Sama som si tým prešla a viem aké je to. Možno ťa to nebude zaujímať, ale tiež som bola posadnutá byť chudá natoľko, aby som videla moje kosti. Každý deň som si hovorila veci, ako že kto nie je chudý, nie je pekný, že kalórie ma nespravia šťastnou, hlad je cesta za krásou.... Navštevovala chaty kde nás bolo viac a každá jedna tam písala čo dnes zjedla a koľko schudla. Boli dni, keď som bola napríklad pri počítači, postavila sa, išla pred zrkadlo a obzerala sa. Opäť sa vrátila k počítaču a o 10 minút opäť pred zrkadlo. Sťahovala si obrázky chorobne chudých ľudí, vytvárala si stránky o anorexií na fb, kde ma nakoniec za to nahlásili, že propagujem chorobu príjmu potravy. Stále som sa porovnávala s každým na ulici. A to vôbec nie som tučná a ani nebola. Vieš, úplne ťa rozumiem, ale byť chudá a chorá nie je žiadna sláva. Určite vidíš za tým len predstavu krásneho tela, ale prečítaj si riziká čo pri tom hrozia. Ja som sa ich tak zľakla, že radšej jem normálne a kontrolujem si stravu, ako nejesť vôbec a prísť o zdravie. Si predstav, že budeš krásne štíhla, ale čo z toho, keď kvôli stopnutiu príjmu potravy a hladovke prídeš o menštruáciu, zuby a viac než o polovicu vlasov. A to nehovorím o vážnejších problémov ktoré sú už na hranici so srdcom a životom. Mne je len ľúto, že nám všetky média a časopisy ukazujú, že krásne ženy sú len chudé. Ja som nikdy nevedela pochopiť modelky ako môžu byť tak chudé. Napríklad VictoriaSecret. Čítala som knihu, bože ani neviem teraz názov, ale napísala ju bývala modelka VS, ktorá ma 24 rokov.Jej nikdy nepovedali, že je tučná a tak, jednoducho jej povedali, že vtedy a vtedy bude na móle predádzať a bude sa musieť zmestiť do oblečenia 32-34. Vieš si to predstaviť ? Modelky s +175 cm s takou veľkosťou. Dokonca boli nútené jesť pred novinármi a v zápätí na záchodoch to vyvracať, ak chceli uspieť. Túto knihu by si si mala prečítať... pohľadám ju a dám ti vedieť. Ona tam opisovala obdobie ako do toho spadla tak, že anorexiu brala ako výhru života. No koniec by ťa naozaj prekvapil. Ok, možno sa už rozkecávam, len ti chcem povedať, že aj keď ti netrčia rebrové, klučné, či bedrové kosti, tak aj tak si krásna. Viem, že je to teraz in a cool, ale buď rada, že si aspoň zdravá. Niektorí ľudia riešia napríklad to, že nemájú ruku, alebo nohu a ty riešiš váhu, ktorá je normálná. Myslím, že by si sa mala zamyslieť a uvedomiť tak, ako ja. Ak budeš chcieť poradiť alebo tak, tak mi napíš súkromnú správu, ja aj pohľadám tú knihu.

sono2
5. júl 2016

@fatbutterfly tatko by ťa mal poriadne vyrubat, by si zabudla na debiliny

natuska87
5. júl 2016

@sono2 Ale no ! Nech denne vynesie kôš s odpadkami!

natuska87
5. júl 2016

@sono2 Ale no ! Nech denne vynesie kôš s odpadkami!
@michaela714 A možno sa jej iba motýle páčia... 😉

sono2
5. júl 2016

@natuska87 a potom vyrubat😀

natuska87
5. júl 2016

@sono2 Nie! Umyť okna! Aj na obchode...

sono2
5. júl 2016

@natuska87 ja toto neovládam. Ja som jedla ráno na obed a už odpadavam od hladu. Veď nech si dievča dobrovoľne ničí organizmus. Nech tam má pre mňa aj mravce

sono2
5. júl 2016

@fatbutterfly aké bolo vysvedčenie?

natuska87
5. júl 2016

@sono2 Veď toto ! Ja som hladná neustále, už 50 rokov... ☹

natuska87
5. júl 2016

@sono2 Nič moc, asi...Keď sedí pri PC, asi domáce vazenie...

sono2
5. júl 2016

@natuska87 sa najedz😀 ja musím muža čakať jeme spoločne. Som francúzske robila polievku šalát mňam. Požehlim kým príde čo to ešte zhodím😁

michaela714
5. júl 2016

@natuska87 - stále si to myslíš ? :/

natuska87
5. júl 2016

@michaela714 ja som trošku ironizovala, prepačte mi potom...

natuska87
5. júl 2016

@sono2 sa máte...Ja eśte pracujem...

simik14
5. júl 2016

Jem raz do dna a robia zo mna anorekticku pritom neuznavam tie vychrtliny nemam pocit ze som tucna chcem pribrat ale proste neviem ako ... dievca mam este menej kil ako ty a proste mi nechuti jest ale nechcem do toho upadnut vezmi si to takto raz sa budes chciet vydat muzi maju radi plnsie zeny aspon vacsina a ked uvidis samu seba ked schudnes stratis prsia aj rit a to by ta mohlo mrziet ... stratis zuby vlasy a ostane z teba troska urcite by toto tvoja mama nechcela ja by som tiez nezvladla pohlad na takto trpiacu moju dcerku ... co chces dobrovolne tymto dosiahnut? Pacit sa sama sebe? Budes sa zdat pekna iba sebe druhi ta budu lutovat ver mi ... vela zien sa z toho nedostane a mlade umieraju ... alebo sa tyras lebo sa trapis ? Kto ti povedal ze potrebujes zhodit? Neviem kolko mas rokov ale ak mas cca 20 tak tvoja vaha uz je na hrane podvyzivy nech si akokolvek vysoka ak mas cca 10 a mas taku vahu tak si tucna ale si vi vyvoji ... ak chces mat peknu postavu primerane cvic ale nedietuj raz si to budes vycitat ... najdi si inu spolocnost ako anorekticky so skreslenym pohladom na svet ... pri tvojej vahe mas velku sancu stopnut to kym to nenaberie na obratkach .... chces mat deticky? Vacsina vychudnutych zien ich mat nemoze

mircalla
5. júl 2016

@fatbutterfly Este je len 5.7. a uz nuda?

len_henus
5. júl 2016

Co by som ja dala za 53 kg :D :D