Ahojte, manžel mi vykrical že som tučná že by som sa mala schudnúť. Vždy som bola štíhlej postavy, teraz mám 180 výšku a 68 váhu. Mám také neforemné brucho po pôrodoch no hovorí že to je tucnota. Ako to vidite vy?
Prilož fotku manžela. Nech posúdime akého máš doma Adonisa!!
Tak, že máte v manželstve určite aj iné problémy než tvoju poporodnu "tučnotu". Možno so vzájomnou úctou? Mimochodom, ako vyzerá pán manžel?
@blancheporte
@barka1 On má 175 výšku a 65 váhu, hovorí mi že jak je možné že on má menej kíl ako ja. Že som sa vyzrala a som tučná to sú jeho slová.
povedz mu, že schudneš hneď ako on dorastie do tvojej výšky
ako je možné, že máš viac kíl ako on , nebude to aj tou výškou🙈
nechcem byt vulgarna ale je deb... neviem kolko porodov mas za sebou ale toto je podla mna len natiahnuta koza z porodov a mozno diastaza neviem kolko mas rokov takze sa tazko posudzuje stav "brucha" ale tucnota vyzera inak kedze su ti vidiet boky a spodne casti rebra
@kacena4 Pôrody som mala 2 a mám 40 rokov
Mu povedz ze keď odrodu dve deti ze potom môžete diskutovať o tom ako komu vyzerá brucho. Dúfam ze on ma na bruchu tehličky, lebo aj pri jeho 75 kg môže mať väčší podiel tuku ako svalstva.
Ak nie si so sebou spokojná začni cvičiť. Váhu máš dobrú chce to trochu spevní. Takže pan manžel nech priloží v domácnosti a s deťmi ruku k dielu a ty budeš mať čas na seba
s objektívnou kritikou som ok, ale aby manžel povedal manželke, že je vyžralá a tučná ozaj inteligent
Čo sa ty blázniš žena?🤦 Veď máš krásnu váhu na takú výšku. Aj brucho máš po dvoch pôrodoch úplne v poriadku. Jediná tvoja chyba ja, že si si zobrala chmuľa.
No pán debil manžel by sa tej tučnoty nedotkol kým sa neospravedlni.
@sense Manžel má 65 kíl má menej než ja. Na cvičenie nemám čas.
Maly chuj si čo o sebe mysli ? Kopnúť ho do riti nech ide odkiaľ aj prišiel. Maly je chudý je 🤣🤣🤣 a vyskakuje
Nie som po pôrode, mam asi 73 kíl, ale keby mi dakto co sa tvári ako milujici manžel vykrical, ze som tučná potom čo som porodila dve deti, tak by som ho kopla dakam. Daj mu deti pravidelne každý deň aspoň na dve hodiny a chod sa prejsť.
tucna niesu - neforemna ano .. hold stava sa ked sa rodi a necvici .. dolezte je ci si spokojna so sebou ty .. a muz to povedal na hulvata .. no otazne je ci to predtym nenaznacoval a ty nic tak to povedal priamo .. kazdopadne sadnut si a porozpravat sa neuskodi ani jednemu
A čo že ma 3 kila menej ako ty, ved ty máš 5 cm viac.... Nech sa viac zapojí do domácich prác a výchovy detí a budeš mat aj čas na cvičenie. Cvičiť treba nielen kvôli hnupovi doma ale hlavne kvôli sebe
takze na svoj vek a porody mas super bruchu ak sa muzovi nepaci ma smolu ak pravidelne necvicis tak tazko po porodoch z teba bude mat anorekticku. musi prehodnotit priority. tj. nie nie si tucna
Ak chces zlepsit postavu...treba zacat cvicit a upravit stravu. Tucna nie si. ;D Pozri si aj bmi..
@syslik81 Naznačoval to už párkrát len ja nemám vôbec čas na cvičenie ani na seba.
@ivangeline Kde sa dá pozrieť bmi?
a on má tehličky na bruchu? oznám mu, že preberie domáce práce, aby si mala čas cvičiť
normálne google bmi kalkulačka
@ana82 Je trochu vyšportovany
https://gymbeam.sk/blog/bmi-kalkulacka/
máš normálnu váhu
@ana82 Našla som no ukazuje normálnu váhu ale brucho mám aj tak nejak neforemné
ale prosím ťa po zime sme všetci mlandravejší, zima končí bude viac pohybu, skús si pozrieť nejaké cviky na brucho aj pár minút denne a bude to lepšie, čo by iné dali za také brucho😉
@ana82 V tomto sa ja vôbec nevyznám. Vieš poradiť aj konkrétne nejaké cviky na brucho?
Fuha , no ja som teraz konečne schudla ale mala som 170cm a 88kg po pôrode ...no sama som sa na seba nemohla ani pozrieť prišla som si ako prasa ...ale muž mi nikdy ani nenaznačil že som tučná (fakt som ale bola 😁) , práveže stále sa na mňa lepil ,hovoril že sa mu páčim ,že som sexi ...a podľa fotky tučná niesi ,máš možno ochabnuté brucho čo je celkom bežné po pôrode ...ja som schudla už 18 kg fastingom a ešte pokračujem ,možno skús niečo také ak nemáš čas na cvičenie ,ale hlavne kvôli sebe nie kvôli neokrochanemu manželovi
https://www.youtube.com/results?search_query=cv...
popozeraj, vyskúšaj, uvidíš čo ti bude vyhovovať
Nema on nejake mindraky zo seba?