Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.
Ked sa necitis dobre tak s tym nieco rob 🙂
Pri tej vyske je to akurat vaha, ak sa ti zda, ze si ako slon, zacni cvicit
@rajna nie... nie si slon, tie dve kila su nic, mas urcite deti domacnost atd...motivuj sa tym, zabavaj sa s nimi a neries somariny, taketo myslienku su nebezpecne hlavne preto, ze si mozes uhnat anorexiu bulimiu atd..co su hlavne psychicke choroby...ludia su v tomto smere na tom podstatne horsie a v chudnuti maju pred sebou tazsie mety ako 2 kila...a tie blbe komenty nic v zlom, ale takeho bezneho cloveka prve co napadne pri tvojich mierach je, ze dalsia chuda, lamentuje ako je tucna....
pri tvojich mierach vobec nie si slon ved BMI mas 18 a nieco a podla tabuliek si v podvahe takze skor by som navstivila asi psychologa a popracovala popri schudnuti tych 2 kg na svojom sebavnimani a seba prijati
Navstiv psychiatra/psychologa, dufam, ze toto nie je blby, ale uzitocny komentar. Poruchy vnimania sameho seba a svojej vahy su dost vazne, pokial sa neriesia nacas. Ze "slon" asi nemas ponatia, co sa pod tym rozumie...
@anjelicek26 nemam poruchu len ked je človek zvyknuty na nejaku vahu. Jem všetko len sa necitim v svojej kozi. Cvicit nemam kedy pri dietati domacnosti appráci mozno ked bude troška starsia
Ja meriam tiez 175 cm a vazim 80 kilo...takze ak je tu niekto slon, tak som to ja a nie ty 😉
urcite nechcem aby moj komentar vyznel blbo.. ale povedz mi uprimne, kedy by si sa necitila ako slon? ked by si mala 50, 40kg? ako vidis okolite zeny, ktore su tazsie ako ty? vidis ich este ako vacsie "slonice", alebo sa zameriavas len na seba? pretoze naozaj nehnevaj sa, ale pri tvojej vyske a vahe mi tvoj problem skor pripada ako anorexia a to vobec nemyslim ako urazku..
ja mam 163cm, pred tehotenstvom som mala 62kg.. pre niekoho vela, pre niekoho malo - podla mna akurat, pretoze som zazila pri rovnakej vyske aj vahu 44kg a to som bola naozaj tak chuda, ze mi padali aj detske velkosti.. kedze ty si o dost vyssia ako ja a podla fotiek co mas v blogu posobis naozaj chudo.. takze teraz nastava otazka, ci len chces pocut, ze nie si slonica, alebo mas naozaj troska problem s prijimanim seba samej..
poznam jednu slecnu, ktora sama seba videla velmi tlstu az tak, ze jedine co jedla boli ocistene jablka, aby ju nenafukovalo.. bola tak chuda, ze stratila menstruaciu, odpadavala a celkovo mala problem so zubami, kostami a psychikou.. ak mas podobny problem, mala by si skusit navstivit psychologa, ktory by ta nasmeroval...
@rajna vies len od troska mrzenie a riesenia to tu takto a takych tvojich pocitov je daleko a je to rozdiel....niekde musi byt mensia chybicka, ked ta 2 kilecka dokazu az takto mrziet...vies zenske telo vekom prechadza roznymi zmenami, co budes robit, ked budes starsia, pride menoupauza alebo nieco a prosto vaha sa mozno nebude dat udrzat....
@rajna neber to pls ako urazku, ale ako moj nazor a radu. Mala by si ist za psychologom. Nevyrovnana osoba co dokaze napisat, ze sa citi ako slon lebo pribrala 2 kg by nemala vychovavat dieta. Nemas zdravy usudok, chod sa porozpravat ku psychologovi, pomoze ti. Uz len koli tomu dietatu. Co mu chces dat s takou labilnou psychikou?
No ja si teraz pripadám ako slon a to som tehotná :D čiže asi normálka ja som odhodlaná to zhodiť aj keby čo 🙂 A ty si slon s tvojou výškou a váhou? Neblaazni j mám výšku 153 a normálne váhu medzi 53-55kg a pridem si uplne v pohode a aj BMI mám normálne tak pri tvojej výške je tvoja váha nízka. Asi to je o sebavnímaní ja by som napr. Nechcela byť uplne chuda ja som spokojna so širšími bokmy a väčšim zadkom a naroti tomu mám ozaj uzučký pás a mne to tak vyhovuje, žena má mať krivky ;)
No ja mam tiez vysku 175, ale moja normalna vaha - a to som stihla, je 58kg.
Ale sportujem.
Takze u teba to vidim, ze mas dost malo svalstva, kedze sa citis tucna pri svojich 57kg.
Stihla tucnota. Svalstvo je tahsie ako tuk.
Takze cvicit...zpevnit. Aj ked schudnes na tych svojich 55, tak stale budes mat malo svalstva k pomeru tuku/koze.
Ono je mega rozdiel vazit stihlych vysportovanych 60 kilo alebo si nosit samu blakocinu na sebe do 60kilo.
Skus kardio dobre spevňuje postavu ;)
@rajna keby si este 5kg pribrala tak poviem, že to je tak akurát 🙂
možno ti nevadí ani tak samotná váha,ako to že telo po porode vyzerá trošku inak, visí, tam kde predtým neviselo....je ho viac, tam kde ho predtým bolo menej a opačne......
- hmotnosť si nikdy vešímaj! skôr zober meter a meraj.......tá čo má 57, môže vyzerať chudo a iná čo má 57 pri tej istej výške môže vyzerať ako dobre napapaná......záleží koľko z tvojej váhy sú svaly, koľko tuky, koľko voda.......
- nemáš kedy cvičiť? veď práve s dieťaťom sa dá perfektne cvičiť 🙂 čo takto zobrať malú do nosiča a vybehnúť na kopec? každý jeden bežný cvik si vieš spríjemniť navyše záťažou plus niekoľko kg, keď zoberieš do náruče, posadíš na nohy atd práve to svoje dieťa, ktoré ti akože bráni cvičiť.......
slon pri tejto výške a váhe je doooosť silné pomenovanie, kedže si skôr v podváhe. Dve kilá hore dole by nemali byť problém, ja mám meter 70 a ked som pribrala dve kilá, tak to ani nebolo vidno.
ja mam 160cm, mam 66kg a citim sa fajn.
Ked som mala pri svojej vyske 57,5 kg, citila som sa slaba ako mucha a unavena, ani nehovorim. Ja to nechapem, ci musim mat nervy obalene v tuku. Nechcela som vyrivat, ale casto sa nad tym zamyslim, ako tie baby mozu byt take chude a fungovat. Ja to nezvladam.... byt chuda a ciperna. A som aj kludnejsia, ked som okruhlejsia 😀
@rajna Maximálne súhlasím s tým čo ti tu už bolo napísané. Ja mám 177cm a 76-78kg a nikto mi to neverí - to nie je o hmotnosti ale o tom ako telo vyzerá. Cvičím väčšinou kardio a spevňujem. Oblečiem 36/38. Čiže podľa mňa ty máš podváhu a nie, že si slon - niečo s tým sprav-je to hlavne o psychike. 😉
Prepáč,ale ja si skôr myslím,že si si tu potrebovala prečítať akú výbornú váhu máš. A že máš dobrú postavu. Pri 175 plus tvoja váha = stihla postava. Takže zámer témy bol iný. Rozmýšľať treba nad podstatnými vecami.
prihlas sa do Extremnych premenien s Chrisom Powellom 😀 Myslim, ze ta hned vezme, lebo takeho slona tam este nemal 😀
Tak ja mam 166 cm a 65 kg takze urcite slon niesi😂😉ale urcite by som to chcela dat dole na nejakych 57kg ..len nejako nemam kedy pri dvojickach😣