Mám 164 centimetrov a 64 kíl. Podľa mňa to už je skoro nadváha, chcem to dať dole aspoň na 55 ideálne však na 52 tak som sa vždy cítila najlepšie, ale muž mi hovorí, že teraz vyzerám dobre a že keby schudnem nebolo by to pekne. Mám typ postavy že mám veľkú rit a brucho a prsia ako 11 ročný chlapec.
@magic08 no ja sa cítim tak, že asi by som chcela vyzerať lepšie ale nijak zvlášť nie som z mojej súčasnej postavy nešťastná. Okolie má na to tiež rôzny naroz. Niekto povie že som uplne super a niekto, že by to tu desiatku chcelo dať dole
Bože, presne, ako keby si mňa opísala! Až na to, že mne to muž nehovorí. 😄
Podla mna by si par kg mohla dat dole. Nemusis 10, ale par ano.
Tá tvoja cieľová hodnota by bola fajn. Mam 172 cm a neviem si predstaviť, že by som mala 64 kíl. Mam o 9 menej. Nie som kost a koza, ak by si niekto chcel vypnúť.😃
Daj fotku bez hlavy.
no, pri tvojej vyske je vraj ideal 57 kg, ja mam 165 a 52 kil a uprimne, neviem si predstavit ze by som mala mat viac kil. Ak si sa citila chudsia lepsie, tak uprav stravu a pojde to.
Neda sa povedat, ak neukazes fotku. Len z cisiel je to uplne ok, ale potom vela urobi typ postavy.
Stále sa tu každý točí okolo kíl, pritom to nieje vôbec podstatne!
Skôr obvodom sa riaď a teda ak si nespokojná ty sama so sebou, tak určite schudni.
Silna si, ked vies zdvihnut 25 kilove vrecko zemiakov nad hlavu. Ked hovoris o rozmeroch, tak sa mozme bavit o pribrata, tucna, obezna…. Ved nazyvajme veci pravymi menami a nesnazme sa spravit zly stav lepsim tym, ze ho pomenujeme “krajsie”.
K originalnej otazke, odpovedat sa neda. Preco? Lebo tuk ma cca dva krat vacsi objem ako svalova hmota a teda velmi zalezi, ake ma tych tvojich 64 kilo zlozenie.
No a napokon, ak davas takuto otazku, asi mas sama pochybnosti a tie velmi casto byvaju opravnene. Takze suhlasim, nejake to kilecko dole prospeje tvojej fyzickej aj psychickej pohode
Nevidime ako vyzeras (chapem ze tu nie je fotka len konstatujem) tak to sa tazko hodnoti, prezoze ide aj o celkove rozlozenie a tak. Z toho co pises si vsak myslim, ze par kil zhodit nezaskodi. Ja som sice trosku nizsia - 161 cm, ale ked som mala nad tych 56 kg uz to vyzera nic moc…pre mna ideal tak do 53 to som este so sebou celkom spokojna 😁
Mam 163cm a o 15kg menej. Postavu mam chudu, typ atleticky, este tak +5kg by som zniesla ak by to bolo v svaloch. Podla mna tvoja vaha je vysoka ak sa nevenujes nejakemu vzpieraniu, ci podobnemu sportu..
Ja mam 160cm a 63 kil a teda tych 10kil by som chcela velmi schudnut,ked som mala tak 53 tak som sa citila dobre ale aj keby som bola schudla na 50 tak by som bola spokojna.Takze tych 55 by ti bolo akurat neviem sice ako vyzeras ale je uplne zbytocne mat nadvahu
Ja by som sem ráda pridala fotku, ale nemám žiadnu, ktorá by bola vhodná alebo výpovedná. Ale som rada, že máte väčšina podobný názor ako ja. Lebo ten môj mi hovorí že mám body disphoriu či jak sa to volá. Proste že svoje telo vidím inak ako v skutočnosti je.
@zuzana76 no ja som sa dopracovala na 57 minulý rok, ale potom som to nabrala celé naspäť, hrozne trpím emocnym jedením, takže asi by bolo fajn najprv vyriešiť toto a potom by to už malo ísť. Snáď sa nám to obom podarí 😅
Ale zas ak mas prsia ako niektori dnesni 11-rocni chalani, si na tom ok, ja im niekedy na kupalisku len ticho zavidim.😃
Ja mam 164 cm a cca 53 az 55 a takto sa citim dobre.
@mandzula tak ale to je už iná káva poniektoré tie deti 🙄
ideál je výška mínus 110, čiže 54 kg, ale ťažko povedať keďže nevidíme foto
čísla by som absolútne neriešila..ale to, ako sú tie kilí rozložené a ako celkovo vyzeráš.. a čo je najdôležitejšie, ako sa cítiš a vnímaš ty... niektoré sa tu pohoršujú a už odporúčajú zhodiť 10 kíl a pritom ťa nikdy nevideli...
a krásna a sebavedomá môžeš byť aj keď máš viac kíl
toto je fotka, ktoru rada pouzivam , pretoze to nie je o kilach, ale o postave a rozlozeni na tele, ake su dlhe nohy, vyska trupu a pod.
A nazory ludi su rôzne, pretoze kazdy clovek vidi toho druheho inak. Kto je zastancom sportu a stihlej postavy ti povie schudnut a niekto povie, ze si super. Ak sa citis zle, tak schudni, ak si ty spokojna, tak sa netrap nazormi inych.
Tak ja mam 152 cm a 63 kg, az tak strasna si nepripadam, ale o 10 kg mat menej, to je akurat. U mna ale opticky kazia dojem obrovske prsia, ked dokojim a schudnem, tak planujem ist na zmensenie. A este mam vysoky tlak a vyzera to tak, ze zadrziavam vodu z liekov 🙄.
Takze mas o 12 cm viac ako ja, podla mna si este dost v pohode, ale samozrejme, ako sa citis, no...
na mňa to už ako nadváha pôsobí, ale - ako tu niekoľkokrát padlo - sú to len čísla, z ktorých sa nedá tak úplne vychádzať. Beriem to podľa seba, pri kovide sme sa úspešne pregrilovali k +12 kg aj s manželom a teraz sme si povedali, že stačilo😂
@gab neviem ci to niektore zeny pochopia a dokazovat si ci mam fajn vahu ...je na MK naozaj chore.😵
Načo sú tieto otázky?? Pomôže ti keď sa dozvieš že je to (podľa mňa napr. až veľmi) veľa??? Mám 164 a - 15kg a tak je to podľa mňa akurát. Chcem byť štíhla, tak som štíhla, ale zase mám prsia.. Nemám pupok a zadok je tak akurát. Keby bol väčší nehnevám sa, ale to je už len o mojej lenovosti, keby som cvičila tak viem mať aký chcem... Každý je nejaký, každému sa tuk ukladá inam, každý má inú postavu. Je rozdiel mať 60kil a byť športová postava, mať prsia, zadok a pevné telo a je rozdiel 60kil mať na tele tuk, veľké brucho, zadok a žiadne prsia. Koniec koncov je to vždy o tom, aby sa každý cítil dobre a nie riešil to, čo je podľa iných ok. Keď sa ti to nepáči, niečo s tým rob. Ak si spokojná tak máš o starosť menej a nemusíš nič robiť.
Mám tvoju výšku a aktuálne asi 62kg. Mala som aj 47kg aj 52kg... Ja som typ postavy malý zadok a veľké prsia. Tiež by som mohla dať dole pár kg. Muž je však s tým aká som spokojný a nechce nič meniť. Ono ale už ani nemám 20r. Zeny sa vekom meníme. Už by som však nechcela mať pod 55kg bola som len kosť a koža.
mne tak dvihaju tlak tieho generalne vyjadrenia mala by si mat tolkoto, lebo vypocet A vyska minus 110 - cize vsetky 164 cm zeny maju vazit 54 kg a tak je to idealne? vobec nezalezi na pomere tuku a svalov, vahe kostry, sposobe akym je to cele rozlozene na tele - skratka vyska minus 110 🤪 vypocet B BMI podla, ktoreho kazdy vrcholovy sportovec, ktory je samy sval a tym padom ma vyssiu vahu ma podla BMI nadvahu
ak to riesis asi nie si s niecim spokojna, ak nie si spokojna nieco pre to urob 😁 a je uplne jedno co si myslim ja, ze by si mala mat alebo je uplne jedno kolko mam ja alebo ine
podstatne je, ako sa ty citis vo vlastnom tele