Pekný večer , je tu niekto kto chudne, schudol ? mám 160 cm a 55 kíl a potrebujem schudnúť aspoň 3 kg ( aj ked môj cieľ je 5kg ) , len neviem ako na to 😒 všetok tuk sa mi ukladá hlavne na bruchu a to je najhoršie pretože sa potom necítim dobre ani v obtiahnutých veciach a ani v plavkách ... čo všetko mám pre to robiť ? ako začať ? ak máte nejaké rady sem s nimi 🙂
Ahoj ja mám ten istý problém. Meriam a vážim takisto ako ty a nie a nie sa zbaviť 5 kg. Brucho a boky. Skúšala som rôzne diéty no pri deťoch je to nemožné. Mam totálne roztiahnutý žalúdok. Včera som sa rozhodla, že začnem meniť stravu, vylúčim totálne pečivo, sladké, pravidelne budem jesť a žiadne vyjedanie medzi jedlami a hlavne nedohedať po deťoch. Ozi a cvičiť. 😉
kazdy clovek je iny a co pomohlo jednemu nemusi tebe... v oblasti brucha sa ukladaju tuky zo sacharidov, sladkosti, sladenych napojov... obmedz jednoduche sacharidy - cukor, bielu muku, sytene sladene napoje, jedz vela zeleniny, maso, zdrave tuky, prilohy k kedlu si davaj len salaty alebo len za hrst napr. ryze( skus hnedu ryzu), zemiakov( skus bataty), cestoviny( spaldove al. celozenne....ovocie tiez z mierou... ja som si povedala ze cely tyzden budem jest "cisto" a jeden den som si dala taky ze som si dopriala na co som mala chut, psychicky som na tom bola lepsie ako keby som si zakazala na neviem ako dobu cokoladu, pizzu a pod😂 no a samozrejme pohyb! zacala som dvakrat tyzdenne chodit na powerjogu plus som doma cvicila posilovacie cviky z youtube tak cca pol hodku denne... a nepozeraj na vahu, dolezite je ako sa citis a ako vyzeras pri pohlade do zrkadla, nie kolko mas kil! good luck😊
Výsledok základného výpočtu BMI
BMI: 21.4
Čo tento výsledok znamená? Máte primerané BMI. Nie je vhodné pokúšať sa o redukčnú diétu. Ak trváte na miernom znížení váhy, obmedzte sladkosti a pridajte štipku pohybu. Škrtenie stravy a diétovanie by vám skôr ublížilo, ako pomohlo schudnúť. Tak sa toho drž moja.
@mimi8814 to je to , cítim sa zle s takým bruchom ... denne som vonku so psami min. hodinku a predvčerom sme so sestrami začali cvičiť podľa youtube , od nového roka som odstránila sladkosti a zatiaľ to dodržujem ... dnes som si nakúpila zeleninu tak idem na normálnu stravu , neviem ako to bude z pečivom pretože tmavé ani celozrnné mi nechutia 😒 ... dúfam že sa mi to podarí , aj z jedného kila budem mať radosť a lepší pocit
Môj osvedčený trik v chudnutí je iba o strave a o pohybe. Na raňajky som často jedla také tie dobré mysli s mliekom a kopou ovocia k tomu, veľa to zasýtilo a nemala som do obeda chuť vyjedať niečo iné. Na obed normálne nejakú polievku a druhé je zvyčajne dobré kurecie mäsko s kašou/zemiakmi alebo ryžou. Cestoviny majú v sebe mnoho sacharidov a preto ich nejesť stále. A večera, buď troška z obeda alebo veľa zeleniny. 🙂 A veľa som cvičila, behala - aj keď to bolo doma. Do fitka som nikdy nešla. Držím palce!