Ahojte mám problém už 3 mesiace sa snažím schudnúť no nič pečivo nejem sladkosti son obmedzila, cvičím 3 krát do týždňa.. viete mi niečo poradiť ? .... Mám 14 ...😖
začína sk. rok., prihlás sa v škole na športový krúžok....to ti isto pomôže....Dcéra chodí na tréningy, preteky, aj telesnej má viac hodín do týždňa ako ostatné deti a na postave to krásne vidno....
Pre niekoho iného by toto bolo riešenie, ale pre teba keďže si vo vývine tak moc nie :/
Netráp sa tým, ešte si mladá, koľko vážiš a koľko meriaš?
@ninakala kolko x denne papas?
@akinom0077 5 po malých porciách
Najdi si spprtovu aktivitu, ktora ta bude bavit a spavni ti postavu. V tvojom veku by som neriskovala s dietami, vynechavanim stravy....vie to spravit sarapatu s cyklom, hormonmi a potom to kolisanie vahy ci poruchy prijmu potravy mozu mat dopad na cely zivot. Pohybova aktivita ti prospeje vies si nou dopomoct k spevneniu postavy a zlepsi sebavedomie, prinesie endorfiny a nebudes mat cas merat kalorie a sledovat vahu ci merat proporcie ci porcie.
@ninakala ty este nemozes drasticke diety drzat. Kludne papaj sladkosti aj pecivo ale v rozumnom mnozstve. Taky isty problem mal aj moj brat (11r.) Musel schudnut lebo mal vysoky cholesterol. Jedine co sme obmedzili boli sladke napoje. A zaradit vela pohybu. Kazdy den aspon hodinku. Vela vody pit a zeleninu. Za mesiac schudol krasne 5kg. (Cely cas bol pod dohladom lekarky). Teraz sa uplne zmenil ma ovela viac energie.