Ahoj, mám taký problém so pohlavie žena , mám 13 rokov, 160cm a 68kg. Ako mám schudnúť?
jest zdravoa viac sa hybat ... najst neaky sport kt ta bude bavit napriklad.. budes mat aj novych kamosov a nebudes musiet piatok vecer travit na MK
prihlás sa v škole na pohybový krúžok...
každý deň odbehni 2-3km .... po čase môžeš aj viac
@deti95060810 chodím na florball ale ten je 1-krát do týždňa. Ďakujem za rady.
skus napriklad aj jumping alebo akykolvek
alebo toto je teraz nejaky projekt vseobecnej zdravotnej poistovne v spolupraci s Marosom Molnarom, tak nejake cviky, videa pozri
https://www.pohybjezdravy.sk/
@l13dr Vydaj energie musi byt vacsi ako jej prijem, nic ine nefunguje. V puberte by som ziadne extremne diety nebodaj hladovku nedrzala, ale sladkosti, vyprazane, prilis solene a podobne tzv junk food urcite obmedzit az vylucit nie je na skodu. Okrem toho zaradit pohyb, nemusi to byt ziadny vrcholovy sport alebo nieco, pri com vypustis dusu, staci aj prechadzka rychlejsim krokom hodinu denne, ak si doteraz mala pohybu malo ;)
ja v tvojom veku by som sa prihlasila na nejaky tanecny kruzok. pravidelny pohyb, novi kamosi, partia, dobre drzanie tela a hlavne zabava. prosim len sa nepustaj do ziadnych diet. Sladkosti a sladene napoje kludne vynechaj. Uzi si detstvo (alebo skoro-dospelost) a netrap si hlavicku chudnutim.
viac pohybu a zdravo jest😉