Ahojte! Chcem sa informovat ake mate skusenosti s jej receptami... lebo recepty typu zeler s repou a cicerom je pre mna nepredstavitelne.
Neviem, necitala som tu knihu, je tam nejaky povinny denny jedalnicek? Alebo sa to da kombinovat ako chcem?
Ahoj,ja musím len súhlasiť,stojí to za to,ja som tiez schudla okolo 10 kíl,nevážila som sa ale podľa oblečenia som veľa schudla..po tehotenstve sa na to dám opäť,aj keď nie všetko mi chutilo,ale stojí to za to 😉 28 dní sa to dá vydržať a potom to stačí iba udržať (ja som potom veľmi dlho nejedla pečivo lebo ho jedla len výnimočne) 😊
Pridam sa, od zajtra
Baby a su to zlozite recepty? Ake suroviny tam prevladaju? Predpokladam ze su tam jedla tak na 5 x denne. To budem pri sporaku furt?
Ja som si zvykla niektoré jedlá urobiť dopredu,každý deň sa mi nedalo variť a veľa z nich sa opakuje a v chladničke to vydrží chvíľku 😉ale nektoré si úplne rýchle,pamätám si napríklad na brokolicu so syrom,to bola ozaj iba chvíľková záležitosť 😃
.
Ahojte...baby chudnete? Ako to ide? Ja drzim 3 tyzdne a dole isli len 3 kg...ale jedlo mi chuti velmi. Som kr.skupina 0 a neviem ci mozem bataty.
Ahoj. Je tam tabulka na 28 dni, pripravujes podla jej pokynov. Urcite jedla som jedla nasilu, ale oplatilo sa. Prvy 28 dnovy detox som schudla 11 kil a potom dalsie 2 kila. Takze fakt super.