Mačingová - 28 dňový detox

misulienka150
30. aug 2021

Ahojte, prosiim.. , kto ste mali tento detox ake ste mali výsledky a ako ste sa po ňom cítili? Mam knihu je tam písané raňajky obed večere ale čo desiata a olovrant? Papa sa 3x denne xi 5x denne?
Ďakujem za odpovede, každá rada dobrá..

1angelika
30. aug 2021

A akú máš knihu? ja Najedzte sa do štíhlosti 2 a sa mi zdá, že je tam rozpísané na 5 jedál denne. Riadne si to preštuduj nie len jedálniček ale aj tie texty okolo, tam sa všetko dozvieš. Ja som nejako neschudla, na váhe možno 3kg ale objemovo som schudla, cítila som sa lepšie a čo je hlavné, zamiesili sme na bábo 🙂)

kristina1001
30. aug 2021

@misulienka150 ja som to mala áno hlavné jedlá máš tri ale ide o to že môžeš stych hlavných jedál zjesť koľko chces medzi jedlami môžeš oriešky a tuším bieli jogurt a ver tomu ja som hladná vôbec nebola jedine tie prvé dva týždne mi chýbalo maso ale potom to už bolo super schudla som 10 kg za 4 týždne po Tom som začala jesť normálne ale už nie vtakych množstvách keďže žalúdok som mala stiahnutý kila sa nevrátili a ešte ktomu ocino skúsil dva týždne somnou kvôli zlým výsledkom pečene a vysokým cholesterolom po dvoch týždňoch už na testoch boli vidieť výsledky a zmeny k lepšiemu

nairia
30. aug 2021

ja som bola velmi spoko, isla som do kvoli problemom s travenim a toto mi velmi pomohlo. schudla som 4kg, zistila som, ze mne maso absolutne nechybalo. mala som tu prvu knizku, kde boli 3 jedla denne a ako desiatu/olovrant som mala niekedy oriesky, susene ovocko alebo cokolvek, co tam ona popisovala, niekedy aj nic, ze mi nechybalo. a teda nehladovala som ani nahodou a dodnes niektore z receptov si robim aj po rokoch.
netreba zabudat, ze je to casovo obmedzeny program a ma ta to nasmerovat na zdravsi sposob stravovania.

evita_g
30. aug 2021

Mačingová rada všade zdôrazňuje, že to nie je diéta, ale áno, je to diéta. Pokiaľ nezmeníš stravovanie natrvalo, jojo efekt máš zaručený. Ak dodržíš jej jedálniček, určite schudneš. Vzhľadom k množstvám ani nemusíš pociťovať hlad. ALE to jedlo je strašne jednotvárne, tie raňajky len si spomeniem, už ma napína. Brokolica a struky mi odvtedy ťažko idú dolu krkom, hoci predtým som ich mala rada. Proste sa mi to prejedlo.
Ak ti ide iba o schudnutie, skúsila by som dlhodobo udržateľnejší spôsob. Ak ide o zdravotné dôvody, tak mnohí si chvália zlepšenie zdravotného stavu. Vyskúšaj a uvidíš.

miskamicha
30. aug 2021

@misulienka150 mne to pomohlo. Upravila som jedalnicek a schudla som... taktisto aj moji rodicia, otcovi sa upravili glylemie. Odporucam,ale treba to striktne dodrzat.

zirafienka
17. jan 2022

Baby kde nájdem nejaký jedálniček. Je to niečo aku 90 dňová diéta? Som z toho jeleň. A nemáte skúsenosti s jej krabičkovou donáškou?

drobaja
24. jan 2023

@misulienka150 dievčatá, tie, ktoré ste prešli 28dnovymi detoxom, kedy ste zaznamenali najväčší ubytok kíl resp. centimetrov? Ja mam dnes druhy den v treťom tyzdni, no uz cca 4 dni mam pocit, ze stagnujem, ba dokonca mam väčšie brucho. Myslela som, ze ako som sa pekne s ubytkom centimetrov rozbehla na začiatku, ze to tak pojde az do konca, tak som momentálne trosku demotivovana. A ďalšia vec, v tonto treťom týždni, je nejako vela jedla. Napr. Na obed zeleninova polievka+cviklovy šalát+fazuľove struky. Nie je toho nejako moc?
Za Vaše rady a skúsenosti Vám budem vďačná 🙂