Low-carb strava

ancovicka21a
2. okt 2024

Baby, ktoré ste na LC strave,zapisujete si do kalorickych tabuliek?ja idem už mesiac podľa LC,nezapisujem si,a nechudnem..všade píšu,že treba ísť podľa princípov LC a nezapisovat si,ale ja mam pocit,že u mňa to nefunguje..tak neviem teraz,zi vydržať,alebo zapisovať,čo však veľmi nechcem..

janai1
2. okt 2024

@ancovicka21a na chudnutie potrebuješ kaloricky deficit. To či sa stravuješ LC, keto, atď. vo všeobecnosti nemá na dosiahnutie deficitu vplyv

tiezjedna
2. okt 2024

@ancovicka21a LC nefunguje na každého a hlavne každému môže efekt priniesť v inom časovom horizonte.

ancovicka21a
autor
2. okt 2024

@janai1 áno,to ja viem..len z KT som dostala poruchu príjmu potravy,tak sa k nim nechcem vrátiť.. preto som si vybrala LC stravu,lebo údajne to funguje aj bez zapisovanie.. holt,u mňa asi nie,aj keď mi ta strava vyhovuje
@tiezjedna tak upravil sa mi spánok,zmizla chuť na sladke,atď...takže nejaké tie výsledky sa už dostavili..len ta váha neklesá..

zic
2. okt 2024

@ancovicka21a takze uz si si rozhadzala zdravie jednou dietou, tak pokusas stastie dalsou? Jedz normalne, ale striedmo. Rataj kalorie dokial si nezvyknes sama "vycitit", kolko coho zjest..
To sa ti aj @janai1 snazila vysvetlit... kasli na diety s nazvami.....

tiezjedna
2. okt 2024

@ancovicka21a vo všeobecnosti sa u LC nerieši váha, ale úbytky cm v jednotlivých partiách👍

ancovicka21a
autor
2. okt 2024

@zic diétu som nedrzala..nič nemám rozhádzané,len mi z KT preplo..to sa stáva.. a preto nechcem riešiť kalorie

ancovicka21a
autor
2. okt 2024

@tiezjedna aha..tak niečo zišlo dole,ale čakala som asi zázrak 😂 ja kravička 😂😂😂

tiezjedna
2. okt 2024

@ancovicka21a tak si meraj cm, ak to potrebuješ ako motiváciu👍 na váhu sa vykašli a hlavne tomu daj čas 🙂

zic
2. okt 2024

@ancovicka21a aha, moja chyba... myslel som, ze kt je keto... Ako ti mohli nefungovat kaloricke tabulky?
Aj cvicis? Lebo ak nie, aky si predstavujes rozdiel medzi "zmiznutim cm" a "chudnutim"?

ancovicka21a
autor
2. okt 2024

@tiezjedna ďakujem.. na fb baby písali,že za mesiac aj 5 kg išlo dole,tak preto som sa opýtala aj tu,ze ci nerobím nejakú chybu..fakt,že táto strava mi veľmi vyhovuje hlavne preto,že nemusím nič zapisovať a nejaké tie výsledky už vidím..

lucia13022023
2. okt 2024

Ak máš problémy, žiadne diéty a žiadne kalorické tabuľky. Jedine zdravá strava a pohyb.

bielykral
2. okt 2024

@ancovicka21a z kt sa porucha prijmu potravy dostat neda😀problem bude inde

zic
2. okt 2024

@ancovicka21a 5kg za mesiac mozes zhodit iba ak mas velku nadvahu a ak zacinas, tak vacsinou sa zbavis vody... Normalne (rozumej zdrave) to ale uplne nie je.

lucia13022023
2. okt 2024

@bielykral ale dá. Mam plno klientov z ppp práve z kalorickych tabuliek. Sú super na orientáciu ale vedia veľmi ublížiť a veľa žien sa stane zavyslimi na číslach.

sense
2. okt 2024

Je jedno akú stravu držíš, LC, LF, IF, ješ 1x denne alebo 6x denne , pokiaľ nie si v deficite chudnúť nebudeš.... Takže určite by som si pár dni zapísala koľko toho zjes

ancovicka21a
autor
2. okt 2024

Baby,takto..za rok som s KT schudla 22 kíl.. ale chcela som viac,aj keď telo sa bránilo.. nebrala som do úvahy,že nosím veľkosť s,stale som si pripadala tučná až to skončilo nie dobre..za posledný rok ma davali dokopy,čo sa týka jedla..a dosť som pribrala..teraz už mám čistú hlavu a k jedlu normálny vzťah.. len by som chcela tie nabrate kg schudnúť,a táto lc strava mi fakt vyhovuje..k tomu aj cvičím,samozrejme,bez toho to nejde..len som sa chcela opýtať, či je nutné aj pri tejto strave ísť cez KT alebo nie

rozculena
2. okt 2024

@ancovicka21a mne sa váha nehla 3 mesiace,takže vydrž

tiezjedna
2. okt 2024

@ancovicka21a nutné to nie je, ale nič tým nepokazíš🙂 Ja by som ešte počkala... Vytrvaj, ďalej jedz a hýb sa ako doteraz a uvidíš👍

ina2405
2. okt 2024

@ancovicka21a u mňa trvalo mesiac kým to kleslo, ale potom to kleslo o kilo zo dňa na deň, potom zas dlho nič a zas skok nadol.

janci27
2. okt 2024

@ancovicka21a pokial ti tato strava vyhovuje, kludne v nej pokracuj, vysledky sa urcite dostavia. Okrem zdravotnych benefitov ma prinos aj v tom, ze budes mat vela energie a ziadne vykyvy sposobujuce chute na sladke. Tiez sledujem na FB skupinu, kde sa takto stravuju a pridavaju jedla pre inspiraciu, mnohe som uz aj vyskusala. Myslim, ze tam neriesia KT celkovo, ale praveze skor to mnozstvo sacharidov si treba ustrazit, preto je to low carb. Skus sa tam popytat, tam ti urcite poradia viac

bambula3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz