Liposukcia - brucho a pás

hildred
21. feb 2022

Ahojte, uvažujem nad liposukciou v oblasti pása, nejde mi o chudnutie, moja životospráva aj váha OK, len tvarovanie postavy. Máte niekto skúsenosť? Čo sa oplatí? Zaujíma ma všetko, typ liposukcie, referencie, doba zotavovania, prípadne aj cena 🙂 ďakujem.

iwanka1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
15. mar 2022

@iwanka1234 ja som mala injekcnu a mala som z toho zdrav. problemy. Z vlastnej skusenosti nedoporcujem tuto metodu. Urcite lepsie klasicka.

iwanka1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
15. mar 2022

@iwanka1234 mala som alergicku reakciu a vydutie vnuturnej casti brucha. Pisala som to aj tu do fora. Opuch ktory ma zmiznut po injekciach mi vobec nezmizol. Po 8 tyzdnoch som isla na kliniku kde mi lekarka povedala, ze mam alergicku reakciu na injekcie a musela som ist na SONO do nemocnice. Klinika dala od toho ruky prec. Do telefonu hovorili, ze to nie je mozne, ked ma videla, tak povedala ze tak 10% pripadov su problemy. Lekar v nemocnici ma samozrejme skoro zozral, ci som normalna. Na nic sa neprislo, opuch tam zostal takmer 9 mesiacov. Ta spodna cast je vyrazne vypukla dodnes. Schudla som teraz 6kg a na tej casti kde bola lipo ani 1cm. Budem musiet na odsavanie. Pojdem na kliniku kde mi to robili a budem chciet zlavu zo zakroku.

iwanka1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz