Liek Emulips. Máte s ním skúsenosti?

espri25
17. aug 2010

ahojte zienky mate niekto skusenosti

espri25
autor
18. aug 2010

nikto tu neni ???

latvia
18. aug 2010

@espri25 skus napisat na co to je aby uzivatelky vedeli reagovat.temu presuvam do inej kategorie, kedze to medzi receptami nema co hladat

espri25
autor
18. aug 2010

empulis kvapky uzivaju sa 3 krat denne pred jedlom upravuju travenie a pomozu zhodit par kg horuca novinka na trhu s prijatelnou cenou

evilia
18. aug 2010

mooja sestra po nich pribrala a priberala este aj ked ich prestala uzivat. 😖

espri25
autor
18. aug 2010

hmm takze asi nic moc skoda 😠

dianova
2. sep 2010

@espri25 ahoj ja beriem už 3 balenie a celkom mám dole 8kg!!Sú perfektné.Odporúčam. Teraz som si pridala aj Omegu a e.slim drink.Ak by si mala záujem napíš.
Eva

map07
4. sep 2010

Já nedoporučuji. Vyhozený peníze. Zkoušela jsem to - v jídle jsem se hlídala, pohyb nezanedbávám a měla jsem z toho akorát zácpu (což normálně vůbec nemívám) a přibrala jsem asi dvě-tři kila, takže jsem si pak jen nadávala, že jsem si vůbec něco takovýho kupovala.

janulienka1
4. sep 2010

@map07 Myslite Emulips?Ja som si to kúpila ,ale ešte som to nebrala.Nemám odvahu kvôli dojčeniu.

dianova
12. sep 2010

Emulips je na kojenie perfektný!!Podporuje tvorbu mliečka a ešte sa upravuje hmotnosť(pozor je tam zmenené dávkovanie).A čo sa týka toho priberania,niekedy sa stáva že váha na začiatku stúpne,ale potom sa chudnutie rozbehne.Dôležité je vydržať v pravidelnom užívaní Emulipsu, v potrave prijímať dostatok vlákniny a dodržiavať pitný režim.

majaza
21. sep 2010

téma sa rozoberá aj tuna:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mate-skusenosti-s-emulips-na-chudnutie/

a teda je to Emulips, nie Empulis

@dianova, keby som si upravila stravu a pitný režim tak ako Ty, tak nepotrebujem ani Emulips 😀 😀

lejla808
15. dec 2011

a brali ste ho niektorá aj v tehotenstve? Bolo tam písané, že pomáha pri zápche a že po jeho užívaní,priberiete len tie zdravé kilá nič navyše.....

evickachristianko
3. mar 2014

DOBRY DEN SOM TEHOTNA A CHCELA SOM SI KUPIT TEN LIEK ON JE NA PODPORU MLIEKA CI PROSIM AK MATE SNI M NIEKTO SKUSENOST NAPISTE MI DIKY

gavlanik
13. mar 2014

@dianova dobry den chcem sa spytat kde kupujete tieto kvapky,fakt sa da po nich schudnut?ja som si objednala nejake a prisli mi poloprazdne a prelepena doba splatnosti tak by som chcela vediet od koho mate vy.dakujem a pekny den