ahojte zienky mate niekto skusenosti
empulis kvapky uzivaju sa 3 krat denne pred jedlom upravuju travenie a pomozu zhodit par kg horuca novinka na trhu s prijatelnou cenou
mooja sestra po nich pribrala a priberala este aj ked ich prestala uzivat. 😖
hmm takze asi nic moc skoda 😠
Já nedoporučuji. Vyhozený peníze. Zkoušela jsem to - v jídle jsem se hlídala, pohyb nezanedbávám a měla jsem z toho akorát zácpu (což normálně vůbec nemívám) a přibrala jsem asi dvě-tři kila, takže jsem si pak jen nadávala, že jsem si vůbec něco takovýho kupovala.
@map07 Myslite Emulips?Ja som si to kúpila ,ale ešte som to nebrala.Nemám odvahu kvôli dojčeniu.
Emulips je na kojenie perfektný!!Podporuje tvorbu mliečka a ešte sa upravuje hmotnosť(pozor je tam zmenené dávkovanie).A čo sa týka toho priberania,niekedy sa stáva že váha na začiatku stúpne,ale potom sa chudnutie rozbehne.Dôležité je vydržať v pravidelnom užívaní Emulipsu, v potrave prijímať dostatok vlákniny a dodržiavať pitný režim.
téma sa rozoberá aj tuna:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mate-skusenosti-s-emulips-na-chudnutie/
a teda je to Emulips, nie Empulis
@dianova, keby som si upravila stravu a pitný režim tak ako Ty, tak nepotrebujem ani Emulips 😀 😀
a brali ste ho niektorá aj v tehotenstve? Bolo tam písané, že pomáha pri zápche a že po jeho užívaní,priberiete len tie zdravé kilá nič navyše.....
DOBRY DEN SOM TEHOTNA A CHCELA SOM SI KUPIT TEN LIEK ON JE NA PODPORU MLIEKA CI PROSIM AK MATE SNI M NIEKTO SKUSENOST NAPISTE MI DIKY
nikto tu neni ???