Lidl proteín

17. máj 2024

Ahojte, nemáte niekto odskúšaný tento lidl protein? Ďakujem

thirstymonk
18. máj 2024

Je to prebrandovany stillmass. Z dovodu ceny ich pouzivam, ale okrem gold edicie su vsetky hnusne a najhnusnejsie su so steviou, tie sa fakt nedaju vypic 😅 ak ti ide o cenu tak smelo do toho. Ale pozri stillmass nutrition, tak nejako sa to vola, tam toho maju viac. Napr zas kreatín berem len od nich.

matej_gal_0
18. máj 2024

Mam odskúšané viaceré proteíny od stillmassu patria medzi najkvalitnejšie proteíny áno chuť u niektorých príchutí veľmi zlá. Ale stým som sa stretol aj u iných značiek. Beriem od tejto značky roky a veľmi spokojný nedávno som vyskúšal aj tento čo sa predáva pre Lidl, neviem prečo ale je trocha jemnejší ako čo objednávam zo stránky. Ale chuť aj nutričné hodnoty rovnaké.Ale keď chceš ušetriť určite pozri stránku stillmass.sk a väčšia ponúka príchutí aj gramáž.

autor
18. máj 2024

@thirstymonk ďakujem 😊

autor
18. máj 2024

@matej_gal_0 dakujeem 😊

thirstymonk
19. máj 2024

@matej_gal_0 Tak zas najkvalitnejšie asi nie, kvalita ide ruka v ruke s cenou. Jasné, že s nejakými top značkami, kde kilo prášku kúpiš za 60€ sa porovnávať nemôžu ani chuťou, ani penením, ani aminokyselinovm profilom. SM má napr. relatívne veľa tukov, v porovnaní s inými značkami.

mandzula
19. máj 2024

Mam cokoladovy a chutovo je odporny, no fakt je ten, ze pre mna su chutovo odporne vsetky ochutene. Kupila som si ho len z nudze, prvy a posledny krat.

autor
19. máj 2024

@mandzula ďakujem 😊

matej_gal_0
10. jún 2024

@thirstymonk mal som aj drahšie protein 1kg okolo 50 euro maximálne čo som si všimol rozdielu bol v cene preto hovorím cena nieje kvalita. A je pravda že od SM ma viac tukov ale pri cvičení sú tuky dôležité. Keď niekto chce držať diétu musí ktomu prispôsobiť aj protein. Tam by som to riešil skôr rastlinné bielkoviny ako srvátkove živočíšne.

thirstymonk
10. jún 2024

@matej_gal_0 Kde tam? Rastlinne bielkoviny su praveže z nudze cnosť, lebo nemaju plny aminokyselinovy profil. Mnohí kulturisti dokonca rastlinné bielkoviny ani nepovažujú za bielkoviny a nerataju si ich do svojho prijmu bielkovin.

map0007
11. jún 2024

Nemal niekto vanilkový ako chutí, ďakujem

matej_gal_0
11. jún 2024

@map0007 mal som chuťovo je dobrý len jak som vyššie spomínal je trochu sipkejši a teraz som objednával zo stránky SM.sk radšej aj cenovo sa oplatí viacej