ahojte, mate niektora skusenost s L-karnitínom? Citala som ze je to dobre ako spalovac tukov akludne ho mozem brat aj pocas dojcenia. Pozerala som hladala som aj podla hodnoteni ale neviem urcit ktory z nich by mohol byt ten najlepsi potrebujem nieco 100 percentne potrebujem schudnut po porode, ak mate s vyrobkami skusenosti prosim poradte
Presne tak,bez cvicenia nema vyznam brat ho...
ja ho užívam vždy pred nejakou fyzickou záťažou cca pol hodiny pred si dám tabletu zlepšuje výkonnosť a činnosť srdca, ale funguje len ked sa človek hýbe...nemyslím, že má nejaké vedlajšie škodlivé účinky je to super vecička.
ja som si dnes kupila karnitin liquid plus chrom plus inositol 😕
ked kojis radcej to neber mali moze mat alergiu alebbo nieco ine
L-karnitin pomaha spalovaniu tukov. To znamena, ze pri pohybe pomaha prevadzat tukove zasoby na energiu, ktoru organizmus aktualne potrebuje, Cize ak sa nebudes hybat, a hybat poriadne t.j. cvicit, behat... nespravi ani karnitin nic. Ak este dojcis, skor by prospelo obmedzit prazdne kalorie (biely cukor, biela muka, keksiky a ine sladkosti), znizit prijem nezdravych tukov a pridat bielkovony. Po 17-stej by uz malo telo dostavat iba bielkoviny a zeleninu (ziadne uhlohydraty). Samozrejme pohyb je prospesny.