Ahojte chcem sa opýtať ci máte niektorá skúsenosti s užívaním tychto produktov ci to ma daky efekt samozrejme popri cvičení ďakujem za rady;)
Karnitín efekt určite má, ale pre profesionálnych športovcov, ktorí sa potrebujú pred súťažou vysekať, je za tým biochémia, ktorá to vysvetľuje ... avšak u bežného človeka, ktorý prijíma dostatok bielkovín, nie je limitácia metabolizu tukov daná nedostatkom karnitínu, takže by som povedala že ako "spalovač tukov" je pre smrteľníka zbytočný, ale nie som odborník ... k (skoro) osobnej skúsenosti len toľko, že veľa ľudí sa zaprisaháva, že im pomáha s výkonnosťou, ale u môjho bývalého priateľa skôr dochádzalo pri užvaní k výkyvom výkonnosti a malátnosti - jeden zo zriedkavých vedľajších účinkov, takže tam to asi závisí človek od človeka 😅 o synefríne toho moc neviem, tam vám bohužiaľ neporadím 🙂
ale celkovo by som povedala, že pre človeka, ktorý cvičí v rámci bežných noriem a má pestrú stravu s vyváženými makronutrientami sú doplnky zbytočné
@lindous ďakujem aj taak za vysvetlenie ;))
Karnitin je super vec. Pomaha pri dychani a premene tukov na energiu. Su rozne typy, tartat, acetyl atd. Davkovanie treba nastavit tak, aby si citila lepsie. Len brat nejaku predpisanu davku bez toho aby si na sebe citila zlepsenie nema zmysel. Teda zacni na nejakej nizkej davke a skus ako sa budes citit, ked nic tak pridaj.
@staskadexter ďakujem krásne ;)skúsim teda najnižšou dávkou a uvidí sa ...
@katarina40 ja som pouzivala kombinaciu oboch, carnitine 1flasu pocas cvicenia (namiesto vody, zn nutrend) a 30 minut pred cvicenim 3x synephrine. Mala som uzasne vela energie cele dni 😅
@babovka2321 ďakujem;)čiže na začiatok môžem 1krát synefrin a 1krát carnitin pred cvičením??
@katarina40 samozrejme.. na synephrine pise, ze 1x denne, mne poradil predavajuci (ktory ocividne cvicil), ze on berie 6, ze ja pri mojej vahe mozem tak 3 (mala som vtedy okolo 56-57 kil, schudla som za 2-3 mesiace na 50)
@babovka2321 waau ;)no to teda pekne ste schudli ;)lebo nemám stym skúsenosť preto som sem napísala;)ďakujem
@babovka2321 a este sa chcem opýtať ten synefrin len pred cvičením sa užíva??
@katarina40 mimo cvicenia je to zbytocne brat 🙂 ono to nie su "zazracne tabletky na chudnutie", pri cviceni pomahaju spalovat, ale ked sa clovek nehybe, tak skoda ich minat 🙂
A inak davno taku vahu uz nemam, kedze som akurat po porode... 😅
@babovka2321 Ahaa čiže len pred cvičením ;)veď ako viem ze to za nas neschudne ale aspoň tomu dako pomôcť ;))ale ono to pôjde po pôrode schudnúť chce tiež čas;)