Vsade sa o nich pise ze su dobre ze to pomaha pri cviceni.
Aj ked som čitala hodnotenia na internete tak boli celkom dobre.
@mirka822 preco by som mala pribrat.a hybat sa hybem samozrejme nelezim 😀
@kotatko1232 tak samozřejmě jsem nemyslela, že ležíte 😀 Ale člověk musí mít při užívání L-Carnitinu pravidelnou minimálně 40 minutovou zátěž 😉 Moje známá ho brala a během užívání necvičila, ale pouze se "běžně hýbala" a přibrala . Ale jak je to možné, to nevím, nejsem výživový poradce 🙂
@mirka822 no beriem to uz skoro 2tyzdne a schudla som 1,5kg ale tak chodim behavat vecer
Ja som to brala tiez a je to v pohode cvicim pritom ale teraz som si kupila silnejšie vo forme tabletiek
@anucha27 tablety su silnejsie??a pri tom musim viac cvicit vsak??ako dlho si brala a kolko si schudla?
@kotatko1232 nemusis cvicit normalne chudneš aj bez cvicenia ale nedávala som uplne malinko ked tak som cvicila raz za tyzden..
@anucha27 ja si davam 10 ml kazde rano ale sledujem ze mam brucho stale rovnejsie a rovnejsie cvicievala som aj Plank a vsimla som si ze sa mi uz aj tvaruje ale uplne pomalinky.
a co by som mala cvicit aby som videla rychlejsie zmeny??
nevies mi poriadit prosim ta?
alebo za aky cas uvidim zmeny??
@kotatko1232 ja by som povedala ze tak po mesiaci len sa nato nevykasli a cvicis doma?
@anucha27 NIE NIE poctivo pijem kazde rano štamprlik drinku 😀 a cvicievala som aj som behala ale teraz som bla nejak chora taka nevladna tak asi tyzden necvicim ale behavam kazdy den aspon 40min...
a ty to este beries??alebo pijes??
ja by som potrebovala schudnut aspon 6kg aj viac by som chcela ale to je max.ak by sa dalo aj viac bolo by super..
a ktore je lepsie L-CARNITINE alebo L-carnitine Chrom
@anucha27 a upravila si aj stravu??
alebo co si papala??
@kotatko1232 ten l-Carnitin je lepsi😊Ja som stravu nespravila vobec len som prestala pit coca colu redbull milion cukríkov a hamburgeri😊
@kotatko1232 6kg to mas zachvilku dole uvidis
@anucha27 waw super.ja som prestala jest sladke iba ze si cukrujem kavu ale okrem toho nemam sladke.. a bielu muku som vyradila a vela zeleniny papam
@anucha27 Do leta by som to chcela dat
Záleží na tom, k čemu chcete L-Carnitin používat. Pro snížení váhy se k tomu člověk opravdu musí pravidelně každý den hýbat a poměrně hodně. Pokud se hýbat nebudete, může se vám stát, že po tom dokonce přiberete. Takže pozor na tyhle potravinové doplňky 😉