Ahojte babenky,
mate niektra skusenosti s touto kurou???Rada by som sa o nej dozvedela nieco viacej,neake receptiky a skusenodti 😒 ci snou niekto aj schudol a tak 😝 pocula som na nu dobre recenzie 😀
Vopred dakujem za kazdy prispevok 😀
@gumimaci hehe sorry to ma nenapadlo 😀 a za tie 4 dni si mala aky pocit stoho ,aj si nieco schudla a ako si pripravovala tu ryzu
@stephanie14 no prve 3 dni varila vo vode bez soli, alebo tuku. Dalsie 3 dni som mala pridat dusenu zeleninu. Niekto to este natiahne a je cistu ryzu 5-7 dni, dalsich 5-7 dni prida zeleninu, potom strukoviny a naposledy tofu, alebo maso. pije sa len cista voda a raz denne mozes zeleny caj.
Nooo a pocit, prve dva dni ok, potom len ked som si na ryzu spomenula, tak uz mi nebolo dobre 😝 😉
podla mna zalezi aj od dusevnej rovnovahy. Treba byt uplne ok psychicky, vyrovnana, nestresovana.
@stephanie14 Ta diakritika je ale "svina", ked som si precitala Kura s ryzou, tak ma napadol nejaky recept s kuracimi prsickami 😀
Skusila som to, vydrzala som tusim 4 dni. Nezavrhujem, moze to byt dobry detox. Treba si ale o tom vela nastudovat, prejst urcitou pripravnou fazou. Skor obdivujem tych, ktori dokazu askezu vydrzat. Odporuca sa vela meditovat, masaze, kupele... proste odputat mysel. Lenze, to pri všade prítomnom batolati nieje velmi mozne 😝 🙂