Ktorý detox vám najviac vyhovoval?

1. jan 2023

Ahojte, poraďte ktorý Detox vám najviac vyhovoval ? Ale len tie kde ste nebrali žiadne výživové doplnky od LR alebo iných firiem. Ďakujem

zmrzlinka2021
1. jan 2023

Najlepsi detox je:
- zdrava striedma strava
- vela cistej vody
- prechadzky
- dostatok spanku

a pecen sa postara 😉

Ziadne detox diety, pripravky a podobne hluposti...

autor
1. jan 2023

@zmrzlinka2021 ďakujem ale toto som nemyslela

mikadooo
1. jan 2023

Ale ona má pravdu 😉. Detox vymysleli mudrlanti, ktorí chceli na tom zarobiť. Z medicínskeho hľadiska žiaden "detox" naše telo nepotrebuje, robí si ho samo a priebežne, treba len dávať pozor na to, čo dávame do úst a ako svoje telo (ne)namáhame 😉.

viestta
1. jan 2023

Kým máš funkčné obličky a pečeň, organizmus sa postará keď ho nezahlcujes alkoholom, nezdravou stravou.
Keď sa krmis nezdravo, zaťažujes organizmus toxinmi, tak žiaden detox nič nezmôže.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. jan 2023

@mikadooo a čo na mne chcú zarobiť ? Veď ja chcem obyčajný ovocný alebo zeleninový alebo nejaký overený Detox 😅😅😅 ja neviem podľa mna každý z nás kupuje ovocie zeleninu tak asi potom zarábajú na každom z nás 🤔

autor
1. jan 2023

Aspoň raz keby na tomto fóre bola odpoved na to čo sa človek pýta 🙏🏻

h2
1. jan 2023

Ahoj, neviem, či to, čo ti napíšem, je to, čo chceš počuť, ale najlepší detox je pôst. Ja mám skúsenosti s pôstom s vynechaním tuhej stravy, čiže pila som okrem vody aj bylinkové čaje a zriedené ovocné a zeleninové šťavy. 3-5 dní úplne stačí.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalienka12
2. jan 2023

Autorka sa predpokladam pyta na chudnutie, je novy rok, vela nadsencov chce zacat chudnut po sviatocnom obzierani 😂 si mysli, ze nasadi detox a za tyzden zhodi to, co rok pribrala. Tak ked kazdy kupuje ovocie a zeleninu, rano bez do Kauflandu nakup a urob si zeleninove stavy. Za 2 tyzdne schudnes 5-6 kg. Len este ti zabudli povedat, ze ich naspat priberies za 5 dni nasledne. 😂 Ale aspon si precistis creva a vyskusas trpezlivost.

autor
2. jan 2023

@h2 anooo presne toto myslím

autor
2. jan 2023

@natalienka12 ahahahahaha dobre zasmiali sme sa chcela si byt vtipná no nevyšlo ti to 😂 trápna

natalienka12
2. jan 2023

Mozno som trapna, ale pisem ti pravdu. Nepises kvoli comu potrebujes detox. Mozno ides na kolonoskopiu a potrebujes vycistit traviaci trakt, tak potom je to v poriadku.

autor
2. jan 2023

@natalienka12 ja ti písať ani nemusím ale predné o takých ľuďoch ako si ty tu bola tiež diskusia že chcete vkuse len zosmiešňovať chod si to tam prečítať lebo tam patríš aj ty
Otázka znie jasne tak ja neviem už kedy sa tu bude odpovedať na otázky ktoré sa položia
Ja neviem to aj osobne by si bola taká protivná alebo len za mobilom si vtipná ?

stanislavicenka
2. jan 2023

@autorka, nikto ta nezosmienil. Nebol v tom ani naznak vysmechu.
A odpoved na tvoju otazku je spravna v kazdom diskutujucom. Ale ty si idea svoje

autor
2. jan 2023

@stanislavicenka Nerozumieš, nevadí

iramka
2. jan 2023

Za mna hladovat 3 dni, alebo iba pit ovocne stavy a detox caje. Pripadne si dokupit ayurvedske pilulky na detox. 2x som to urobila pocas 1 mesiaca a vyrazne som si vyliecila exem..zial po 2 rokoch exem opat vystrkuje rozky, tak budem musiet zacat...

autor
2. jan 2023

@iramka a aké ovocné stavy si si robila prosím ? Z ktorého konkrétneho ovocia ? A koľko krát denne ?

nicol_10
2. jan 2023

Ak mas funkcnu zdravu pecen,netreba ziadny detox 🙂 kto hovori opak,robi len reklamu a zdiera z penazi

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mikadooo
2. jan 2023

Tak kľudne pi ovocné a zeleninové šťavy, nemusíš nikomu nič platiť (aj keď už tu padli aj "výživové doplnky"). Ja som sa snažila ti vysvetliť, že "detox" ako taký nie je potrebný, ak sa k svojmu telu správaš normálne a neintoxikuješ ho každú chvíľu hlúposťami (aj keď práve po intoxikácii robí tvoja pečeň "detox", akurát bez tvojho vedomia 😁). Ak chceš robiť vedomý detox, hlavné pravidlá tohoto detoxu ti už baby vysvetlili a treba ho robiť po celý rok, nie len isté ohraničené obdobie a potom zas kľudne pečeni a orgánom naložiť, čo sa dá.

iramka
2. jan 2023

Ja som si nedavala ovocne stavy, lebo nemam odstavovac, ale kupila som si tento napoj, neviem aku velkost
https://doplnky-stravy.heureka.sk/madal-bal-nee...
A vydrzal mi 2x tolko, davala som si z neho setrivejsie, ale stacilo mi to, taktiez neviem, ze ci som si ho nedavala len 2x denne, nepamatam sa...chcela som sa priblizit cisto k hladovke, ale na to som nemala vydrz, zato ten sirup

ss_i_m_o_n_a
28. mar 2024

Ahojte, mne pomohli produkty odtiaľto.
https://sibirskydetox.sk/