Ahojte, hľadám baby ktoré trápi nadváha vo vyššej miere. Niekoho s trojčíslom na váhe, kto by chcel schudnúť spoločne so mnou. Myslím, že aj keď takto cez internet ale viaccerým by nám to mohlo ísť spolu lepšie 🙂 Aspoň by sme si dali nejaké rady, tipy a triky 🙂 Tak čo, nájde sa niekto? 🙂
Aj ja mám už 10kg dole. Mala som 20kg dole ale cez Koronu som sa rozjedla a išlo to rýchlo hore. Musím to zase dat dole aspoň 15kg. Necítim sa takto dobre.
Ja by som si priala 30kilo. No rýchlo ma opustí motivacia keď to nejde ako by som chcela a priberiem späť čo som schudla. Mna deprimuje,že cm dole idú ale kilá stoja. Neviem ako opäť začať a už to nevzdat
@jana005 Želám skoré uzdravenie so zúbkom, nech sa to dá čím skôr dokopy 🙂 Tiež som mala s jednou stoličkou otrasné opletačky a nachodila som sa k zubárke ako na klavír a tie bolesti .. fuj :( Fakt hrozná bolesť ak sa jedná o zuby :(
Tak keď idú kilečka dolu je to skvelé, len sa už drž toho že menej papať a zdravšie, tiež viac pohybu a pôjdu dolu ďalšie a ďašie 🙂 🙂
@fiafia netreba sa vzdávať, ono to pôjde dolu neboj 🙂 a nemôže to byť tým, že ak cvičíš naberáš na svaloch a preto váha stojí? 🙂 vieš, že tuk ide dole ale svalstvo rastie.. a aspoň pokiaľ si dobre pamätám, tak svaly sú ťažšie ako tuk 🙂 🙂 hm? 🙂
@fiafia skús ísť na to chudnutie pomalšie. Zmenši porcie a snaž sa vyberať zdravšie jedlo menej kalorické. Postupne pridávaj cvičenie alebo iný pohyb viac a viac až sa dostaneš na 1hodinu pohybu. Malú sladkosť si daj len doobeda alebo hneď poobede len keď budeš mať neodolateľnú chuť. Keď budeš jesť normálne len menšie porcie budeš v tom môcť dlhodobo pokračovať a to je základ naučiť sa stravovať tak aby si sa tak stravovala celý život a nerobilo by Ti to problém.
Dievčatka, urobila som súkromnú skupinu a tie čo ste napísali tu alebo mne do správy ... poslala som Vám pozvánku do skupiny 🙂 Aby sme sa nemuseli hanbiť písať otvorene tak asi lepšie bude taká uzavretá skupina 🙂 Inak, pomenovala som ju ,, Chudneme spoločne a s úsmevom 🙂 ,,
Tak ak niekto má záujem ešte kľudne píšte a popridávam Vás do nej 🙂
@pettikdi drzim palce, v prvom rade odporucam nastudovat si makro a mikro ziviny 🙂