Kto vie urobiť jedálniček?

patrissaa
18. mar 2023

Ahojte,nieje tu niekto kro by mi vedel urobiť jedálniček?

cyberk
18. mar 2023

Rano - rozok s maslom
Obed - rezen s ryzou
Vecera - chleba vo vajci
- nie je zac

deedol
18. mar 2023

aky jedalnicek? na chudnutie? na pribratie? pri cviceni? pri nejakej potravinovej alergii?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patrissaa
autor
18. mar 2023

@cyberk Na normálnu otázku zareagovať úplne trápne,detské😀 Prajem ti pekný zvyšok večera 😊

patrissaa
autor
18. mar 2023

@deedol Pot.intolerancie

deedol
18. mar 2023

tak to neporadim, prepac 🙂

bylinka25
18. mar 2023

Skús sa pýtať svojho alergológa, ja mám bezniklovú diétu, mám presný zoznam vecí, ktoré nemôžem, nuž ten jedálniček tak aj vyzerá, tri štvrte jedál nemôžem.
Zadaj si na internete jedálniček, podľa toho, na čo máš intoleranciu.
Mne napríklad, keď som zadala potraviny s vysokým obsahom niklu, bolo toho hrozne veľa , čo nemôžem jesť, dokonca a tie veci, čo môže, tak len určitú gramáž.

patrissaa
autor
19. mar 2023

@bylinka25 No tých potravín je až až,preto som chcela na začiatok jedalníček od profesionála aby sa nestalo to,že budem jesť podľa"svojho" jedalníčka a bude mi zle ale každopádne Vám ďakujem za odpoveď😊

bylinka25
19. mar 2023

@patrissaa Nepíšeš presne na aké potraviny máš intoleranciu, skús mi napísať súkromnú správu.

katarina40
24. mar 2023

@bylinka25 pripnem sa 🙂tiež mám alergiu na nikel a čo sa také by sme teda nemali jesť kde je najviac niklu??

bylinka25
24. mar 2023

Najviac v keli, zemiakoch čokoláde, konzerované potraviny, nemali by sme používať kovové príbory, kuchynské pomôcky, nápoje z plechoviek.
Mám ten zoznam, ak chceš, pošlem ti ho v súkromnej správe.

katarina40
27. mar 2023

@bylinka25 noo jasné pošli budem rada ak budem vedieť čomu sa vyhnúť ...ďakujem 🙂

bylinka25
28. mar 2023

@katarina40 Ok máš to za chvíľu, len mi treba ten zoznam, mám ho v pohotovostnom balíčku.

annamudra123
3. apr 2023

ahoj, mám známu, ktorá sa dlhodobo venuje jedálničkom aj tréningom aj má prijateľné ceny. Ak máš záujem o viac info, napíš mi prosím správu 🙂