Mamky hľadám osobu na spoločný boj s kg kt. by sme sa motivovali , podporovali, napísali si a zhodnotili deň stratégiu na boj s kg nemám len obmedziť sladké , pečivo a viac menej papať mensie porcie .. pridá sa niektorá z Vás 🙂
@3katka151 kde si si dala výratat príjem kalórií ?
Jasne,pridavam sa,ja uz 3ti tyzden chudnem,zatial len 2kg. Snazim sa teraz zapojit viac pohyb.aktivit,takze dnes poriadny aerobik bude. Vcera beh,zajtra bike.Drzte sa
Stihni si apku kalorické tabuľky, tam ti to automaticky podľa zadaných údajov vypočíta kalorický príjem. No a v skupine "cesta k mojej premene" ti žienky rady so všetkým poradia.
Ahoj ja by som sa veľmi rada pridala, aký máš nápad? Chces založiť spoločnú skupinu alebo ako?
@katarina789 aj ja sa rada pridam
@katarina789 ahoj ja sa rada pridam 😉
@katarina789 ahojte babule berte aj mňa, rada sa pridam
@miroslavaa31
@medovy_pernik
@almia skupinu sa robiť nechystám jedine , že by niekt. z Vás mala viac času 🙂 ale v podstate aj tu sa môžme motivovať podporovať … 🙂
@katarina789 ahoj ja sa rada pridám.
Ahojte, ako ste na tom tie čo ste začali chudnúť okolo 1.5? Nevzdali ste to? Ja som začala 3.5 som si povedala dosť a išla som do toho 💪 za 3tyzdne som schudla 3,5kg a dúfam že to takto pôjde ďalej ☺️ Upravila som stravu asi o 80-90% a 3x do týždňa fitko. Dáva mi to zabrať ale musím pokračovať 💪😊
@katarina789 Ahoj Katka, nasla som tvoj prispevok na chudnitie....ja som zacala s tymito produktami a schudla 5 kg