Ahojte nechce sa ku mne niekto pridať s chudnutim a vzájomné sa podporovať? A navzájom sa tlačiť do cvičenia a zdravých jedál? Mám už dole 8kg no treba mi ešte asi 10 😀🙊
Celkom to ide no bolo by fajn mať niekoho kto je naladený na chudnutie tak ako ja 🙂 kľudne píšte
Mohli by sme si spravit daku skupinu na fb 😊
Ja fb nemám
Mám whatsup a viber a to by mi vyhovovalo najlepšie lebo tu chodím zriedka...A tie aplikácie sú rýchlejšie ako toto. Takže ak bude mať niekto záujem môžte mi poslať do správy číslo a ja si vás pridám a vytvoríme si skupinu 😀
@ninusa221 tak poďme na to leto sa blíži A je na čase začať
@simca35 tak to si pekne dala dole 11kg
To je aj celkom dosť tak by bolo fajn sa navzájom podporovať a dávať si rady a tipy na stravu a pohyb 🙂
@gbgb hej aj ja by som uvítala podporu lebo 10kg je ešte celkom dlhá cesta predo mnou. Tebe koľko treba?
@mukel ja som za 4 mesiace schudla toľko. Na raňajky mávam len ovocie, obed mam normál bez prílohy a veľa zeleniny. Prílohu jedávam potom na druhý deň zo zeleninou. Ďalší deň mám sladký resp. Múčne jedla vtedy môžem aj pizzu aj sladké. A 4 deň len stavy a ovocie. A takto to striedam furt dookola. A večeru mávam polovicu obeda. Toť vše. V lete som behavala. Ale teraz musím viac zabrať. Držím palce 🍀😊
@ssandyy velmi rada mne treba 20😂 a potom dakych 10🤣