Ahojte baby ,prosím vás nepoznáte niekoho kto robí jedálničky na mieru za prijateľnú cenu,teda viete niekoho odporučiť ? Poprípade ak máte niektorá ,že vám pomohol odkúpim si 😊za všetky tipy a rady ďakujem .
@ivanizna ano, na jeden mesiac. mala som potom este na dalsi mesiac, ale uz som to menej dodrziavala, tak som to konzultovala aj s ivkou a tak nejak sme dospeli k tym kalorickym tabulkam.
cena - kopirujem z jej webu (predtym to bolo trocha lacnejsie, toto je aktualne): Cena za individuálny stravovací plán na prvý mesiac spolu s neobmedzenými konzultáciami je 67 eur, pokračovacie mesiace 54 eur (+ neobmedzené konzultácie, podpora a coaching)
@natalinatali odporucam Zuzku 😊
@ann222 praveze som mala pocit, ze sa furt niecim tlacim (5x denne), takze hladna som nebola. co sa tyka pestrosti, ona ma zverejnene recepty na jedalnicky.sk a z tych vybera, plus tam da vzdy nejake ovocie, proteinovy jogurt, tvaroh a pod., tak pozri, ci by ti vyhovovali. mne niektore jedla chutili (napr. kremove rizoto) a niektore menej.
ja som mala od ivky (https://jedalnicky.sk/), fungovalo to, schudla som 5 kg za mesiac. len sa mi to potom uz nechcelo dodrziavat, ale tak to je moj problem. mne napr. viac sedia kaloricke tabulky, lebo mozem jest, co ja chcem, len si sledujem kalorie. ale zas niekomu to nevyhovuje, lebo je to pracne, vsetko si tam nahadzovat.