Ahojte , môj problem je taky ze s padám z diéty do diéty . Vkuse to iste . Prejem sa ked sa dieta nepodarí . A stojim v jednom kruhu . Prosim je ru niekto kto by mi vedel pomôcť ? Skym by sme sa spolu podporovali alebo kto by prísnou rukou ukazal ako a kontroloval ma v chudnutí ? Ak Ano napište prosim komentár ja vam napisem dakujem krasne .
najprv si vyries problém zajedania, ty nepotrebujes chudnut ale najprv prist na to ci mas okrem radosti z jedla aj ine radosti, alebo neresti. V dobrom povedané, lebo tazko radit ked ty lubis jest a potom sa prejes. Tak bud nemas pevnu volu alebo ta trapi dačo uz veľmi dlho a nemas to vyriesene. Ja som inak schudla jedine delenou stravou - teraz sa tomu nadava paleo alebo atkinson, v kombinácii s pohybom ale nie silove cvicenie, len vsade som chodila peši aj ked to bolo na konci mesta daleko, peso som sla. A dve roboty k tomu, nebol cas na jedlo. Jedenie je otazka zivotneho štýlu, ak sa nudis alebo mas nejaký problém co potlacas, vtedy jes.. chudnutie zacina v hlave.
Nedrž žiadnu dietu zmen životný štýl...nejezd, presladene, mastné, udene, presolene, polotovary
a vynechaj sladene napoje a každý den zjedz aspon jednu mrkvu a jedno jablko a pi vela vody. Hlavne je, si všade zo sebou brat jedlo, aby ta neprepadol vlci hlad. Nerieš chudnutie začni jesť zdravo.
zacni pouzivat kaloricketabulky.cz
par dni si poctivo zapisuj. a sama uvidis, co mozes zmenit a pomoct sama sebe.
Ako píše kočka vyššie stiahni si kaloricke tabulky a všetko, čo popapaš, vypiješ si zapisuj a uvidíš, kde robíš chybu. Hlavne si to nastav v hlave, stanov si cieľ, koľko chceš dať dole a choď si za tým. Hlavne sa nevzdávaj!
Nikto ťa tu nebude za ručičku vodiť ,vážiť ťa, otŕhať od huby keď budeš chcieť čokoládu. Takto to nefunguje , bodaj by haha . ...... Chudnutie je kompletná zmena životného štýlu ako spomínajú ženy hore. To nie je iba , že budem držať diétu a cvičiť vymedzený čas a potom sa na to vyklaslem . Musíš TY sama chcieť zdravší , dlhší a spokojnejší život. Pri chudnutí NIKDY nesmieš pociťovať hlad . Zrejme nevieš o jedle nič. Treba investovať možno do tých 150€ , choď za dietologičkou nech ti to celé vysvetlí . Poradí ti , ako , kedy a hlavne ČO jesť . Každí z nás je iní , každí potrebuje ine zloženie stravy. Už len predstava , že budem žiť dlhšie ako moji rovesníci je taká motivujúca vec , že si zajtra určite zabehám o pár kilometrov viac xD časom, ťa to začne baviť a ty sa budeš baviť na dnešku . 🙂
@diamondsspaces neviem co tu mate vsetky z čokoládou ale ja cukor nejem vyše roka . A všimla soˇ si ze na tomto modrom koniku su len mudrlantky co len do všetkého mudrujú ale skutek utek. Uz na to neodpisujte . Dovi
v prvom rade vyrieš príčinu prejedania - možno pomôže aj psycholog. Dietu by som v žiadnom prípade nedržala. Je to krátkodobé a naberieš naspäť. Skôr by som to riešila zmenou životného štýlu . Viac rastlinnej stravy, ja si občas dám delenú stravu, a samozrejme pohyb, nejaký šport. Podľa toho, čo by si chcela - rýchla chôdza, plávanie, posilňovanie na spevnenie. To by som si niekoho zaplatila, aby ti poukazovať cviky buď s vlastnou váhou alebo vo fitku. Naučí sa správne cvičiť, dýchať pri cvičení.
V prvom rade ty potrebuješ psychológa a naučiť sa sebedisciplíny, vysvetliť svojmu vedomiu aj podvedomiu, že za týždeň z teba fitnesska nebude. Pokiaľ sa nenaučíš kontrolovať samú seba, tak je jedno kto bude stáť nad tebou s palicou, ty si spôsob "podvádzania" nájdeš a pred sebou ospravedlníš. Veľakrát sa priberá zo zanedbanej psychiky. Ver mi, tá je rovnako dôležitá ako fyzické zdravie, ak chceš napíš mi správu, napíšem ti pár vecí, čo by ti pre začiatok v chudnutí mohlo pomôcť. 🙂
Takéto mindraky mať zo seba ... xD odkiaľ máme vedieť že nejete cukor (ta čokoláda bola príklad ku nezdravemu jedlu) ? Chceli ste poradiť, ale keď vám niekto na rovinu povie krutú pravdu o vás, tak zdupkate a ešte o nich poviete že sú príliš múdre xD ja potom neviem čo očakávate od druhých ? Nik vás tu nebude zadarmo viesť k zdravému životu , niektoré ženy tu platia neskutočné peniaze aby vyzerali fit . Ale na vašom mieste asi zrejme treba očistiť najprv vašu myseľ a potom telo.
Pomôžem ti schudnúť. Napíš mi správu.
Tak teraz neviem, ako si to myslela a co si vlastne cakala,
niekto Ti poradi a ma sa nastahovat k Tebe , aby Ta kontroloval? Ci ako si si to predstavovala, rady si dostala, ziadna Ti nie je dobra, tak, lepsie popis tu predstavu a postup
Tréner, ak ho budeš platiť.