Ahojte je tu niekto kto aktuálne drží 90 dňový dietu?alebo niekto kto s ňou schudol?
@mya3331 ja pred 10 rokmi 21 kg a podľa mňa je to super diéta, pretože sa dá takto jest aj reálne ďalej
@mya3331 ja… od maja 2020, striedam uz len prve tri dni (bez vitaminoveho) a nemozem si vynachvalit - aj ubytkom hmotnosti (vela…), aj tym, ze mozem jest presne to, co mam rada (dodrziavam poctivo - prehresky mam napr. kukuricne chrumky a slane tycinky - napr. pred menzes)
Ahojte, mozem poprosit info o tej diete 90dnovej? Ďakujem 🙂
@janulienka192 ahoj a co si ako jedavala a nebola si hladná?
@lucia851 nebola som hladná. Viem, že bielkovinovy deň som jedla prsia so zeleninou rôznou, sacharidovy - cestoviny, skrobovy-ryza na všetky spôsoby...
@lucia851 https://90-dnova-dieta.php5.sk/priklady-dnov/in...
Držím 30 dňovú diétu. Už som stratila 10 dní 😀
@janulienka192 sa na to dam
@lucia851 rozmýšľam, ze aj ja 😉
@tamtamka26 tak to je super ubytok vahy,dodržala si aj tych ďalších 90 dni? Ja začínam zajtra tak to snáď zvládnem.potrebujem minimálne 10 kg schudnúť....už sa cítim ako balon...
@pallacinka29 a vazila si veľa? Pretože vraj sa vzdy ľahšie chudne z vyššej váhy ..ja som malička,mám 162 CM ale za to som sa z vahou vyšplhala už na 72 kg...a už v Tom nemôžem pokračovať tak som sa rozhodla že to skúsim a dúfam že sa podari aspoň tých 10 kg
@mya3331 tie už nie, ale dávala som si pozor a nezabudni, že dôležité sú cm. Najprv sa pomeraj... Teraz sa občas stravujem na štýl 90dnovky, keď sa cítim veľmi plná...
@mya3331 recepty nemusíš dodržiavať podľa knihy, kľudne jedz to, čo ti chutí, len nech to spadá k danému dňu... 🙂
@tamtamka26 práve to mi bude vyhovovať že môžem všetko čo mi chutí a plus niečo na osladenie tak myslím že sa to bude dat vydržať a aj si na to zvyknut
@kataina viem ze to nieje ľahké...preštudoval som si to na http://90-dnova-dieta.php5.sk
@mya3331 trochu je škoda, že začínaš v zime, aj cena ovocia je na prd, aj nie sú možnosti sa tak vonku realizovať, ale vydržíš...
@tamtamka26 ja som začala chodiť von s palickami
Ja som schudla, síce dávno už, ale cca 17kg