mam 23 rokov.a 70kg ... chcem zacat chodit do posilky,tak hladam ci by sa ku mne niekto nepridal,aby som to neflakala..dvom sa chudne lepsie :P chcela by som chodit v poobednajsich hodinach tak 2-3x do tyzdna.. prida sa niekto? 🙂
nikto nic?dnes som bola 1.krat po rokoch v posilke Naytilus pri Tescu nad jazerom.. bolo super 🙂 len by bolo veselsie keby som nebola sama :P a keby bol niekto kto by ma ponahanal,ze no pod ide sa :P nikto na jazere nechudne? 🙂
Ehm ja som z jazera a aj by som chodila len nemam kde nechat malicku 😠 mam 75kg a chcela by som dat aspon na 50 😅
Ja som to vyriešila tak, že som si zaplatila trénera, dohodla si s ním tréningy a musela som chodiť, inak by som sa tiež na začiatku nedokopala 😀 potom som už chodila aj sama, keď som sa naštartovala 🙂 keby si chcela, môj manžel chodí trénovať jednu babu do Naytilusu 🙂
stale sa nikto nenajdee? ja sa ozaj sama neviem dokopaaaat..chcem partackuuu do posilky na jzr pri tescu Naytilus ..v podvecrnych hodinach tak 3x do tyzdna.. :P
ahoj, ja som zacala chodit do Impulsu pri tiptope. chodim tri krat do tyzdna. mam aj osobneho trenera 😉 (12eur/hod) teda bola som len dva krat zatial, ale je to fajn. je dobre ked ti ma kto poradit a viest. v piatok idem sama.
ale tie vahy co tu davate...no to je moj ciel 😀 mam podstatne viac 😅
@emily83 len ja uz som si aj kupila permanentku tu na svojom sydlisku,jednak by ma to vyslo draho keby som si priratala k vstupnemu aj cestovne.. :/ taze hladam niekoho z jazera 🙂 a 12€ na jeden trening ja nemam..a k tomu este vstup...omg..to by museli davat trochu lepsi ten nas rodicak.. :D inac ja som predtym trochu cvicila cize techniku viem dobre,len ta moja lenivost.... :/
@mirka_aa ved jasne, najlepsie je co najblizsie k domu 😉 Ja zatial chodim elektrickou, ale chystam sa aj pesi, ked si zistim skratku 😝 Ved to, ze 12 e je dost, preto ho "mam" len na mesiac, to este utiahneme zmaterskej. potom uz nie. ale je mily, ukazuje mi ako cvicit, dychat a potom uz budem sama. a asi si tiez bduem niekoho hladat do partie 😀 takvela zdaru do hladania!
Ja by som sa rada pridala,ale momentalne kojim a bojim sa zeby som neprisla aj o to malo mlieka co mam
Ja by som sa, ale nie som z Kosic, skoda 🙂