Kruh hula ring na spevnenie bruška

bugi1
14. jún 2012

Ahojte mamičky, ktoré po pôrode niesu spokojné so svojim bruškom. Kilá pomaličky idú dole a do pôvodnej váhy mi treba zhodiť ešte 4 kg 🙂 Len mám ten pocit, že tieto posledné kilečká idú najťahšie a váha sa mi už dlho nepohla smerom dole 😢 Blíži sa leto a mám dosť keď sa predstavím v plavkách 😲 Klasické brušáky mi už idú na nervy a priam sa k ním musím nútiť a preto som pozerala na nete niečo iné a možno aj trošku záživnejšie. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s kruhom hula ring na spevnenie brušných svalov. Sú na trhu novinky, ktoré pri krúžení masírujú a prekrvujú pokožku a dokonca sú aj zaťažené od 0,9 kg do 1,5 kg. Píšte svoje názory či to vôbec zaberá, či sa mi to oplatí objednávať 🙂)) Ďakujem

zumbadance
27. júl 2012

myslis hula hop to sme ako deti mali zabavku v lete 🙂 moze to byt dobre ale uz neviem ci by som to zvladla 😀

bonaquaba
19. jan 2013

@bugi1 kupila si si ten kruh a pomohol,lebo si ho chcem kupit

bugi1
autor
19. jan 2013

Ahoj, mám ho doma je to super ale len od toho bruško nespevníš treba cviky aj tak kombinovať. Koža sa spevnila na brušku, už nie ja taká ako po pôrode fajne sa to s tým kruhom premasíruje, ale na začiatku boli aj modriny kým som si zvykla. Pôvodne som si objednala menší 0,9 kg, ale vrátila som ho, lebo sa mi zdal ľahučký a ten 1,5 kg je určite lepší 🙂))

monikapt
28. jan 2013

@bugi1 ahoj, prosim ta je naozaj ten kruh dobry na spevnenie bruska po porode? a kde si ho objednavala na ktorej stranke ten 1,5 kg?

bugi1
autor
28. jan 2013

Ako som písala, treba kombinovať cviky určite len kruh samotný nepomôže. Je to asi aj individuálne a záleží samozrejme od pevnej vôle a vytrvalosti :D posielam ti link kde som si to ja objednala. Odporúčam 1,5 kg http://www.najlacnejsisport.sk/advanced_search_...

leanice
17. jún 2015

@bugi1 ahoj, tak ten 1,5 kilovy je dobry? Myslis, ze 2 kg by uz bolo moc? Videla som videa na youtube, kde kruzili baby s viac nez 2 kilovym a vyzeralo to fajn... 😉 Vdaka

leanice
25. jún 2015

Ahojte, tak som si tiez objednala taky tazsi, s priemerom 1 m, tak zacinam cvicit, uvidime ako sa mi bude darit 🙂