Ahojte zienky, mate prosim skusenosti s krabickovou stravou? Idealne ak niektora vyskusala aj viacero dodavatelov a vedela by odporucit, kt z nich sa jej zdali naj.
Moj hlavny ciel je zacat popri malych detoch pravidelne a vyvazene jest, lebo moj doterajsky sposob, rychlo zbodnem co vidim alebo cely den nic a vecer vsetko co nezje mna, je nic moc 🤷🏼♀️🙈
Zaujima ma chut/kvalita jedla, bezproblemove dorucovanie atd.
Ja som vyskusala viacero a spokojna som bola chutovo aj kvalitovo s krabickami od zdravestravovanie.sk
@muchotrafka298 ja este kojim, takze mne nejde o nejaku redukciu, len chcem mat “pod dohladom” prijem a pravidelne zjest nieco, co nebude rychlo natrety chlieb so sunkou po stojacky 🤷🏼♀️ pozerala som zbezne tie jedalnicky asi u 3 firiem a nastastie tam soja nebola, tomu by som sa rada vyhla, teda zahlidla som tam tofu, ale to si kupujem aj ja obcas.
@pandeia to som pozerala, pozdavali sa mi aj tie jedla. Dakujem za skusenost 👍🏼
Dominika Cibulkova ma uz nejaky cas krabickovu dietu a tie jedla vyzeraju fakt skvelo, co som videla na instagrame. Myslim, ze to ma od jedzbystro.sk. Na mna ale prilis vysoke ceny
@milanemila ja si dovolim Ti sem napisat, ako sledovatelka kolegyne, ktora mala niekolko mesiacov zaplatenu Easydiet. Ja osobne by som polku jedal vobec nejedla, z dovodu toho, ze ja vsetko nezjem. A to je dost podstatne Ti napisat, ze tam proste co dostanes to zjes. Ona mala model 5 x tyzdenne po 5 jedal. Vikendy riesila po vlastnej osi. Pochvalovala si to, ze nemusi ist do obchodu za cely tyzden, ma stravu a nekupuje si kraviny (tycinky, cokoladky, kolace). Ona mala typ "redukcna strava", neschudla nejak velmi, lebo necvicila. Casto tam mavala nejake sojove veci, ako sojove maso, natierky a furt tam bolo nieco s hubami.
Ty si mozes vybrat z viacerych typov, podla toho, co Ti vyhovuje, nemusis mat redukciu. Maju aj keto, gurman a nejake pre intolerancie.